Catalogus Created with Sketch.

Accountmanagement

Gratis voor medewerkers uit de branche
Meld aan

Accountmanagement is essentieel voor zakelijk succes. Van je klanten moet je het immers hebben. Of het nu gaat om grote key-accounts of kleine trouwe klanten,  klanten tevreden houden en juist bedienen is een uitdaging. Zeker als je te maken hebt met ontevreden of moeilijke klanten. Dan komt het er echt op aan. Met deze online training 'Accountmanagement' leg je een sterke basis om al die klanten blij en tevreden te houden. 

Doel van de cursus 

De online cursus 'Accountmanagement' helpt je bij het tevreden stellen en houden van je klanten.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Realistische doelen formuleren voor het account
  • Kennis van accountmanagementstrategieën
  • Bepalen welke accountmanagementstrategie je kiest
  • Ondersteunen van account bij beleidsvorming
  • Onderscheid maken in accounts en key-accounts
  • Weten waarom en hoe je afscheid kan nemen van klanten 

Duur en studiebelasting

De online training 'Accountmanagement' duurt ongeveer 3 weken. Elke dag wordt een klein hoofdstuk behandeld. Zo is de informatie hanteerbaar en kun je die goed onthouden.

Doelgroep

Deze training is geschikt als je jouw succes bij klanten wil vergroten. Zeker als je overweegt te gaan werken of al werkt in het sales- of accountmanagement is de training een aanrader. Ook voor andere beroepsgroepen is deze cursus nuttig, namelijk als je wil weten of begrijpen waarom de ene accountmanager zich zo opstelt en de ander juist 180 graden anders.  Daarnaast is de online training geschikt voor mensen die overwegen in dit vakgebied te gaan studeren, maar eerst een globale indruk willen krijgen van de inhoud.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Doelen stellen, Strategie bepalen en Regie houden over al je klanten.

Lesmaterialen

De online cursus 'Accountmanagement' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Aan het einde van de online training 'Accountmanagement' is er een terugblik met vragen.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Als je de eindtoets hebt behaald, bekijk je het vervolgadvies en de evaluatie. Waar nodig vul je die verder in. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wilt downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.