Catalogus Created with Sketch.

Adobe Illustrator

Gratis voor medewerkers uit de branche
Meld aan

Adobe Illustrator is de perfecte tool voor ontwerpers én voor iedereen die zelf een logo wil leren ontwerpen. De basisvaardigheden om te ontwerpen met Adobe Illustrator leer je in deze online cursus.

Doel van de cursus Adobe Illustrator

In deze online cursus leer je alle basisfunctionaliteiten van Illustrator kennen terwijl je een logo aan het ontwerpen bent. Op een praktische manier leer je zelf de software te gebruiken. 

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Kennis van alle basisfunctionaliteiten van Illustrator
  • Omgaan met deze tool voor grafisch ontwerp
  • Ontwerpen van een eigen logo
  • Werken met lagen, vormen, teksten, stalen en verlopen in Illustrator

Duur en studiebelasting

Deze online training 'Adobe Illustrator' duurt ongeveer 5 weken met dagelijks leuke oefeningen. De training bouwt rustig op. Uiteraard kun je je eigen tempo volgen. 

Doelgroep

Deze online cursus is geschikt voor grafisch ontwerpers die nog niet bekend zijn met Adobe Illustrator. Maar ook voor mensen met interesse in grafisch ontwerp en de wens om een eigen logo te maken.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Grafisch Ontwerpen.

Lesmaterialen

De online cursus 'Adobe Illustrator' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie,  Certificaat.

Zorg dat Adobe Illustrator op je computer is geïnstalleerd.

Toetsing

Je ontvangt een certificaat als bewijs van deelname.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, bekijk je het vervolgadvies en de evaluatie. Waar nodig vul je die verder in. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.