Catalogus Created with Sketch.

Adobe Indesign

Gratis voor medewerkers uit de branche
Meld aan

InDesign is een Adobe programma om lay-outs mee te publiceren. Wil je leren om mooie posters te maken of digitale publicaties perfect vorm te geven? Dan is kennis van InDesign een must. In deze online cursus leer je werken met het programma. Met praktische opdrachten wordt je dagelijks steeds beter. En aan het einde van deze training ben je goed in staat om je marketingmaterialen strak vorm te geven voor print en digitaal.

Let op! Voor deze training heb je het softwarepakket Adobe InDesign nodig. Je krijgt veel praktische opdrachtjes en voorbeelden waarbij je het programma nodig hebt. Het is dan ook verstandig dit te volgen op je desktop en niet op je mobiel bijvoorbeeld.

Duur van de online cursus Adobe Indesign

De online cursus “Adobe Indesign” duurt ongeveer 5 weken op basis van circa 10 tot 15 minuten per dag. Je kunt de training uiteraard ook in een kortere periode afronden.  

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die zich wil bekwamen in het bewerken en maken van digitale publicaties. 

Certificaat

Na het afronden van de training, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!