Catalogus Created with Sketch.

Adobe Photoshop

Gratis voor medewerkers uit de branche
Meld aan

Photoshop is het meest gebruikte softwarepakket voor het bewerken van afbeeldingen. Een handig pakket als je marketingmateriaal wilt produceren voor je werk, maar bijvoorbeeld ook veel gebruikt om persoonlijke foto's te bewerken. In deze online training leer je de basis van Photoshop.

Zorg dat je voor deze training de software van Adobe Photoshop op je computer hebt staan. Je krijgt veel praktische opdrachtjes en voorbeelden waarbij je het programma nodig hebt. Het is verstandig dit te volgen op je desktop en niet op je mobiel.

Doel van de cursus

In deze online cursus leer je de basisbeginselen van Adobe Photoshop zodat je zelf afbeeldingen kunt bewerken. 

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Kennis van Adobe Photoshop
  • Bewerken van afbeeldingen

Duur en studiebelasting 

De online cursus 'Photoshop - de basis' duurt ongeveer 3 weken op basis van circa 10 tot 15 minuten per dag. Je kunt de training uiteraard ook in een kortere periode afronden.  

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die zich wil bekwamen in het bewerken van foto's.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Bewerken van foto's.

Lesmaterialen

Deze online cursus bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Je ontvangt certificaat als bewijs van deelname.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus! beschikbaar  Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.