Catalogus Created with Sketch.

Adobe Photoshop 

Gratis voor medewerkers uit de branche
Meld aan

Pas voortaan iedere foto aan, aan jouw wensen! Met de eenvoudige cursus Adobe Photoshop CC heb je het zo onder de knie. Na deze cursus maak jij je tanden op de profielfoto net een beetje witter of pas je makkelijk een achtergrond aan.

Doel van de cursus

In de cursus Photoshop CC leer je hoe makkelijk het is om foto's aan te passen.  Je leert stap voor stap de basisbeginselen tot het aanpassen van profielfoto's en productfoto's.

Photoshop is de meest gebruikte software voor beeldbewerking ter wereld. Het wordt door vrijwel ieder bedrijf gebruikt om afbeeldingen voor hun webpagina er zo goed mogelijk uit te laten zien. Daarnaast wordt het door veel particulieren gebruikt voor uiteenlopende doeleinden. Met slechte foto’s maak je een slechte eerste indruk. Deze cursus helpt je om het niet zo ver te laten komen.

Wat kan of ken je na de cursus

Na het volgen van deze cursus ben je in staat om zelf beelden te bewerken.

Duur en studiebelasting

De cursus 'Adobe Photoshop' duurt ongeveer 18 uur. Wil je het maximale rendement uit je e-learning halen, gebruik dan de downloads en het oefenmateriaal bij de cursus. De totale studiebelasting bedraagt 20 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze Photoshopcursus is geschikt voor iedereen die Adobe Photoshop wil kunnen gebruiken om foto’s en afbeeldingen te bewerken voor websites, drukwerk of presentaties. Heb je nog nooit met Photoshop gewerkt? Dan kun je gewoon deelnemen aan deze training. Je leert snel wat je met Photoshop kunt en waarom dit zo’n populair programma is. Advies vooropleiding: MBO2

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: Bewerken van foto's. 

Lesmaterialen

De cursus 'Adobe Photoshop' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Instructie, Tools, Samenvatting, Aanbevolen aanpak. Aanvullend lesmateriaal: Oefenmateriaal rechten vrije foto's en werkboeken.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er een eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 7 modules. 

Toetsing

De cursus 'Adobe Photoshop' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!