Catalogus Created with Sketch.

Adreslijst ontdubbelen in Excel 2010

Gratis voor medewerkers uit de branche
Meld aan
Hoe je MS Excel sneller voor je laat werken

Overal gebeurt het: uren bezig met een doodsaai langdurig karwei, waarbij je altijd het akelige gevoel blijft houden dat het nooit helemaal af is. En dat terwijl het mogelijk is om bijna volledig automatisch adreslijsten te ontdubbelen met behulp van Microsoft Excel. Wil je voor eens en voor altijd weten hoe dat werkt, dan is deze online cursus wat je nodig hebt.

Doel van de cursus 

De compacte online cursus Adreslijst ontdubbelen in Excel 2010' laat zien hoe je snel kan zorgen voor een opgeschoond databestand volgens een betrouwbare methode.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Opschonen van databestanden zoals adressenbestand
  • Kennis van veelgemaakte fouten bij ontdubbelen
  • Opsporen van verborgen fouten in een oorspronkelijk bestand
  • Kennis van 'unieke waarden'

Duur en studiebelasting

De e-learning 'Adreslijst ontdubbelen in Excel 2010' duurt ongeveer 15 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor 2,5 uur.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die er belang bij heeft dat vaak gebruikte databestanden zo schoon mogelijk zijn en blijven. 

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Materialen en middelen inzetten, Analyseren, Plannen en organiseren, Instructies en procedures opvolgen.

Lesmaterialen

De cursus 'Adreslijst ontdubbelen in Excel 2010' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), Samenvatting, Oefenblad.

Toetsing

De online cursus 'Adreslijst ontdubbelen in Excel 2010' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!