Catalogus Created with Sketch.

Agile in het kort

Gratis voor medewerkers uit de branche
Meld aan

De agile werkwijze is wereldwijd een van de meest gebruikte projectmanagement methodes. In de online cursus “Agile in het kort” ga je je concentreren op de essentie van Agile. Agile werken is een snelle, interactieve en resultaatgerichte manier en het is ook gewoon leuk. In deze cursus staat de werkstroom in Agile centraal. Wat doe je nu precies, wanneer, waarom en met wie. Eerst ga je kijken naar de Agile workflow in het algemeen en vervolgens wordt er ingezoomd op een van de meest gebruikte Agile methoden: SCRUM.

Duur van de online cursus

De online training “Agile in het kort” duurt ongeveer 1 week. Iedere dag komt er een klein hoofdstuk aan bod, zodat het niet te veel tijd kost en je alle informatie goed op kan slaan. Het is slim om de training in de ochtend in te plannen, want dan kan je wat je geleerd hebt dezelfde dag in de praktijk brengen.

Doelgroep

Deze online training is perfect geschikt als je een snelle start wil maken met Agile werken.

Lesmaterialen

Deze online-traing bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Aan het eind van de online cursus “Agile werken in het kort” is er een zelftest.

Certificaat

Na het afronden van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!