Catalogus Created with Sketch.

Assertief en effectief organiseren

Gratis voor medewerkers uit de branche
Meld aan

Het goed structureren van je werk en het georganiseerd uitvoeren is een hele uitdaging. Hoe voldoe je aan hoge verwachtingen zonder een hoop stress? In deze online cursus leer je efficiënter werken en je werk assertief en effectief te organiseren. Je leert om assertief op te treden en ‘nee’ te zeggen zonder dat het vervelend over komt op anderen. Je leert je eigen doelen te stellen én deze te behalen! 

Doel van de cursus

In de online cursus 'Assertief en effectief organiseren' leer je om je eigen werk goed te structureren en uit te voeren. Daar hoort bij dat je ook 'nee' leert te zeggen op een positieve manier. 

Wat kan je of ken je na de cursus
  • Beter nee leren zeggen
  • Je eigen doelen stellen en behalen
  • Je werk goed structureren en organiseren
Duur en studiebelasting

De duur van de online training 'Assertief en effectief organiseren' is ongeveer 3 weken. Iedere dag is er een kort blokje, zodat de training makkelijk naast het werk te volgen is en zodat je alle informatie goed kunt verwerken.

Doelgroep

Deze training past heel goed bij Officemanagers, Managementassistenten en andere support-professionals. De training is overigens voor iedereen te volgen die moeite heeft met ‘nee’ zeggen en gestructureerd en georganiseerd te werken.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Plannen en organiseren.

Lesmaterialen

De online cursus 'Assertief en effectief organiseren' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatievragen, Certificaat.

Toetsing

Je ontvangt een certificaat als bewijs van deelname.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.