Catalogus Created with Sketch.

Assertive and effective organising

Gratis voor medewerkers uit de branche
Meld aan

In this online training, you learn how to organise assertively and effectively. This training was developed by Schoevers for support professionals and as such it fits in perfectly with your daily business. You will learn to be assertive without this having an unpleasant impact on others. In addition, you will learn to organise and structure your core business. This will allow you to meet high expectations stress-free.

Duur van de training

De online training "Assertive and effective organisng" duurt ongeveer 3 weken.

Doelgroep 

Assertive and Effective Organising suits Office Managers, Management Assistants and other support professionals.

Lesmaterialen

De online cursus “Assertive and effective organising” bestaat uit: E-Book, vervolgadvies, evaluatie en een certificaat.

Toetsing

Deze online cursus wordt afgelegd met een eindtoets.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, Dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas beschikbaar 7 dagen na het starten van de cursus! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.