Catalogus Created with Sketch.

Basis rekenvaardigheden

Gratis voor medewerkers uit de branche
Meld aan

Rekenvaardigheden zijn niet alleen op school relevant. Ook in het dagelijks leven en in je werk kunnen basisvaardigheden zeer goed van pas komen. Is je kennis wat weggezakt en weet je niet alle regels en uitgangspunten meer? Start dan deze online cursus. We starten eenvoudig en binnen een week ben je weer goed op de hoogte.

Doel van de cursus

Via de online cursus 'Basis rekenvaardigheden' fris je snel je rekenvaardigheden weer op.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Kennis van de uitgangspunten van het rekenen
  • Beter rekenen
  • Percentages berekenen
  • Breuken berekenen
  • Gemiddelden berekenen
  • Kennis van Romeinse cijfers
  • Kennis van tijdseenheden

Duur en studiebelasting

De online training 'Basis rekenvaardigheden' duurt ongeveer 1 week. Elke dag wordt een klein hoofdstuk behandeld, zodat je alle informatie goed kunt verwerken.

Doelgroep

Deze online cursus is voor iedereen die zijn basiskennis wil vergroten op het gebied van rekenvaardigheden. Je hebt geen financiele opleiding nodig als basiskennis.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Rekenen, Leren.

Lesmaterialen

De online training 'Basis rekenvaardigheden' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Bij de online training 'Basis rekenvaardigheden' is er aan het eind van de training een terugblik met vragen.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.