Catalogus Created with Sketch.

Content creatie op LinkedIn

Gratis voor medewerkers uit de branche
Meld aan

In deze cursus zal je leren hoe je content op LinkedIn kan creëren maar ook hoe je deze op een zo goed en nuttig mogelijke manier kunt delen. Want als je dit op de juiste momenten en manieren doet, bereik je veel meer mensen dan wanneer je dit doet zonder er verder bij na te denken. Daarnaast wordt er ingezoomd op de waarde van LinkedIn voor jou als persoon, maar vooral ook voor jouw bedrijf en merk.

Doel van de cursus

In deze online training leer je stap voor stap hoe je LinkedIn beter kan inzetten voor je professionele netwerk. Hierbij wordt gekeken naar de inhoud, vorm en frequentie van je berichten.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Je begrijpt wanneer, waarover en hoe je het best post op LinkedIn.

  • Je weet je boodschap efficiënter over te brengen.

  • Je kan je communicatie doelen op LinkedIn definiëren en behalen.

  • Je leert hoe het algoritme van LinkedIn werkt.

  • Je leert hoe je op de meest nuttige wijze reageert op berichten van anderen.

Duur en studiebelasting

De cursus Content creatie op LinkedIn duurt ongeveer 2 uur. Wil je het maximale rendement uit je e-learning halen, gebruik dan de downloads en het oefenmateriaal bij de cursus. De totale studiebelasting bedraagt 8 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor managers, leidinggevenden, teamleiders, projectteamleden, beleidsmakers en werkgevers. Advies vooropleiding: MBO+

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: Formuleren en rapporteren, Vakdeskundigheid toepassen, Analyseren, Onderzoeken, Creëren en innoveren.

Lesmaterialen

De cursus bestaat uit verschillende video’s en e-books.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module. 

Toetsing

De cursus wordt niet afgesloten met een eindtoets.

Certificaat

Als je de cursus hebt afgerond, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!