Catalogus Created with Sketch.

Controleren

Gratis voor medewerkers uit de branche
Meld aan

Als leidinggevende of ondernemer met personeel ben je eindverantwoordelijk voor de gang van zaken in je bedrijf. Daar hoort het controleren van de processen binnen je onderneming bij. Een professionele aanpak bij de procescontrole is een belangrijk onderdeel van de kwaliteit van jouw zaak! De methode van Plan-Do-Check-Act (PDCA) is eenvoudig, gemakkelijk aan te leren en direct toepasbaar, zowel op het hele bedrijf als op verschillende onderdelen. Ga even zitten voor deze online cursus en je hebt het systeem onder de knie.

Doel van de cursus

De compacte online cursus 'Controleren' behandelt kort en bondig hoe de PDCA-cyclus werkt (Plan-Do-Check-Act). Via deze online training leer je hoe je op een wendbare manier een controle kunt uitvoeren op zowel het hele bedrijf als op diverse onderdelen.

Wat kan of ken je na de cursus

  • Je bent je bewust van het belang en de voordelen van controle binnen je bedrijf, organisatie of instelling
  • Kennis van PDCA-cyclus (Plan-Do-Check-Act)
  • Kwaliteits- en procesmanagement met behulp van PDCA

Duur en studiebelasting

De duur van de online basiscursus 'Controleren' is ongeveer 1 uur. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. De totale studiebelasting bedraagt 2 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze e-learning is voor iedereen die binnen een bedrijf eindverantwoordelijkheid draagt voor werk dat anderen uitvoeren. Advies vooropleiding: MBO2

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten voor de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Beslissen en activiteiten initiëren, Aansturen, Formuleren en rapporteren, Plannen en organiseren.

Lesmaterialen

De cursus 'Controleren' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Begrippenlijst, Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), Leerjournaal, Samenvatting, Aanbevolen aanpak.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er een eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module.

Toetsing

De online cursus 'Controleren' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!