Catalogus Created with Sketch.

Je loonstrook lezen

Gratis voor medewerkers uit de branche
Meld aan

Loonstroken worden visueel steeds duidelijker. Toch staan er nog steeds zaken en getallen op die niet iedereen begrijpt. Deze korte online cursus helpt je om echt te begrijpen wat er op je loonstrook staat en wat elk onderdeel wil zeggen. Dit geeft meer grip op je inkomsten.

Doel van de cursus

De online cursus ‘Je loonstrooklezen’ is praktisch ingestoken en heeft als basisdoel dat jij snapt wat er op je loonstrook staat en wat dit precies inhoudt.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Inzicht in de diverse onderdelen van een loonstrook
  • Meer grip op inkomsten
  • Inzicht in waar geld voor wordt ingehouden

Duur en studiebelasting

De online training ‘Je loonstrook lezen’ duurt ongeveer 1 week.

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die een loonstrook ontvangt van zijn werkgever en wil snappen wat hier nu precies op staat.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Instructies en procedures opvolgen, Leren.

Lesmaterialen

Deze online cursus bestaat uit: E-Book, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Je ontvangt een certificaat als bewijs van deelname.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.