Catalogus Created with Sketch.

Klantgericht werken

Gratis voor medewerkers uit de branche
Meld aan

Klantgericht werken begint bij het weten wie je klant is en vervolgens weten wat hij/zij eigenlijk wil. In deze online cursus verdiep je je daarin. Bovendien leer je hoe je jouw klantgerichtheid praktisch kan verbeteren. Overigens zonder jezelf hierbij uit het oog te verliezen. Klantgericht zijn, wil ook zeggen dat je soms “nee” verkoopt. Klantgerichter werken, zorgt dat je klanten echt blij zijn. Dat merk je zelf ook weer in je werk. Wil je klantgericht werken en daarmee je eigen werk leuker maken? Start dan nu met deze online cursus.

Doel van de cursus

De cursus 'Klantgericht werken' helpt om klantgerichter te werken en daarmee je werkplezier te vergroten.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Beter herkennen van wie je klant is
  • Beter de klantwensen achterhalen
  • Je klantgerichtheid verbeteren

Duur en studiebelasting

De online training 'Klantgericht werken' duurt ongeveer 4 weken. Elke dag komt een klein onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kunt verwerken.

Doelgroep

Klantgericht werken is voor iedereen. Want klanten hebben we allemaal. Soms extern, maar eigenlijk altijd ook intern. Wil je van klantgezwicht naar klantgericht? Start nu!

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aandacht en begrip tonen, Luisteren, Plannen en organiseren, Presenteren, Verkopen.

Lesmaterialen

De online training 'Klantgericht werken' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Je ontvangt een bewijs van deelname in de vorm van een certificaat.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.