Catalogus Created with Sketch.

Start met Hardlopen

Gratis voor medewerkers uit de branche
Meld aan

Hardlopen is simpel. Schoenen aan, de deur uit en rennen maar! En toch valt het niet mee om dat telkens te doen. Ontbreekt het je vaak aan motivatie? Krijg je snel blessures of weet je eigenlijk niet goed hoe je conditie gestructureerd kan opbouwen? Dan is deze online cursus echt wat voor jou. Onder begeleiding van oud Olympisch sporter Virgil Spier ga je vanaf dag 1 praktisch aan de slag met oefeningen en regelmatig hardlopen. Zo ben je na 5 weken met dagelijkse begeleiding al een heel eind. Naast dat je weet hoe het werkt, heb je routine opgebouwd. En dat is het allerbelangrijkste. Om deze training te kunnen volgen heb je hardloopschoenen nodig en wat simpele sportkleding.

Doel van de cursus

In de online training 'Start met hardlopen' leer je een goede hardloopbasis op te bouwen.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Opbouwen van hardlopen
  • Meer kennis over de juiste schoenen en goede hardlooptechniek
  • Hardloopblessures voorkomen

Duur en studiebelasting

De online training 'Starten met hardlopen' duurt circa 5 weken. Reken erop dat je naast je theorie en oefeningen daadwerkelijk gaat hardlopen. Nog niet zo lang, maar je hebt hier dus wel ongeveer een kwartiertje tijd voor nodig.

Doelgroep

De online training 'Starten met Hardlopen' is geschikt voor iedereen die het ooit wel eens gedaan heeft en nu toch weer blessurevrij aan de slag wil. De online cursus is ook perfect geschikt voor absolute beginners zonder enige ervaring. Het is belangrijk dat je in de basis wel mobiel bent. Heb je lichamelijke beperkingen of uitdagingen? Zoek dan eerst professionele hulp voor je start met onze training.

Vaardigheden

Via de online training werk je aan de volgende vaardigheden: Hardlopen, Instructies opvolgen.

Lesmaterialen

Deze online training ‘Start met hardlopen’ bestaat uit theorie met oefeningen die je dagelijks kan uitvoeren voor ongeveer 15min. Je zit niet stil maar blijft bezig!

Toetsing

Aan deze online training 'Start met hardlopen' is geen toetsing verbonden.

Certificaat 

Aan deze online training 'Start met hardlopen' is geen certificaat verbonden.