Catalogus Created with Sketch.

Vitaal werken

Gratis voor medewerkers uit de branche
Meld aan

Werken doe je het grootste deel van je dag en het is belangrijk om daar om op een gezonde manier mee om te gaan. Wanneer je dat namelijk niet doet, kan je allerlei klachten krijgen zoals vermoeidheid, stress, hoofdpijn en nek- en rugklachten. Het is daarom goed om aandacht te hebben voor de wijze waarop je werkt. Niet alleen een goede bureaustoel maar ook gezond eten, bewegen en balans in vergaderen en rust zijn heel belangrijk.

Doel van de cursus

In de online cursus 'Vitaal werken' zet je de eerste stappen naar vitaal werken.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Uitleggen dat vitaal werken een combinatie is van meerdere factoren zoals gezond eten, voldoende bewegen en je rustmomenten pakken
  • Bewustworden van je eigen levensstijl op je werk
  • Dagelijks korte oefeningen doen om prettiger en effectiever te werken

Duur en studiebelasting

De online training 'Vitaal werken' duurt ongeveer 3 weken. Elke dag komt er een klein onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kunt verwerken.

Doelgroep

Vitaal werken is een perfecte online training voor mensen met kantoorwerk. Natuurlijk is de training ook prima te volgen voor iedereen met andere vormen van werk. Je leert in deze training een goede balans te vinden tussen werk en gezondheid. Deze zijn zelfs met dagelijks zittend werk prima te combineren.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Bewustworden, Gezond leven en werken.

Lesmaterialen

De online cursus 'Vitaal werken' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Deze online training wordt niet afgesloten met een toets. Het belangrijkste is dat je dagelijks met de oefeningen aan de slag gaat.

Certificaat

Na het afronden van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!