Catalogus Created with Sketch.

Adobe Photoshop

Gratis voor medewerkers uit de branche
Meld aan

Deze praktische cursus leert je de basis van het programma photoshop en maakt deel uit van de thema's communicatie & presentatie en hobby & vrije tijd.

Photoshop is het meest gebruikte software pakket voor het bewerken van afbeeldingen. Een handig pakket als je marketing materiaal wilt produceren voor je werk, maar bijvoorbeeld ook veel gebruikt om persoonlijke foto's te bewerken. In deze Online Training leer je de basis van Photoshop.

Zorg dat je voor deze training de software van Adobe Photoshop op je computer hebt staan. Je krijgt veel praktische opdrachtjes en voorbeelden waarbij je het programma nodig hebt. Het is dan ook verstandig dit te volgen op je desktop en niet op je mobiel bijvoorbeeld.

Duur van de online cursus Photoshop 

De online cursus “Photoshop - de basis” duurt ongeveer 3 weken op basis van circa 10 tot 15 minuten per dag. Je kunt de training uiteraard ook in een kortere periode afronden.  

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die zich wil bekwamen in het bewerken van foto's.

Lesmaterialen

Deze online cursus bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie en een Certificaat

Toetsing

Je zal een bewijs van deelname ontvangen, door middel van een certificaat.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, Dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas beschikbaar 7 dagen na het starten van de cursus! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.