News Created with Sketch. Geplaatst op:
04-09-2020
.

Schaaf verder aan jouw Toekomst

Het komende halfjaar kunnen werknemers in de meubel- en interieurbouw in het noorden van het land een afwisselend programma bijwonen. Op dinsdagavond ben je van harte welkom in Assen of Ureterp voor workshops, een spreekuur of een lekkere bak koffie.

WORKSHOPS

Op deze avonden kan je bijvoorbeeld de meerdaagse workshop Digibeet naar Digiredzaam volgen. Hier leer je in 5 avonden alles wat je moet weten over het gebruik van je computer. In de workshop Schaven aan jouw Toekomst krijg je handvatten en tips om je werk (nog) leuker te maken. We gaan het onder meer hebben over werkdruk, technologische ontwikkelingen en de combinatie werk-privé.

In onderstaande schema's lees je welke workshops op welke dag worden aangeboden. Onder de schema’s kun je meer lezen over de inhoud van de workshops. 

Workshops AssenWorkshops Ureterp

WAAR GAAN DE WORKSHOPS OVER?

Digibeet naar Digiredzaam

Vraag jij ook altijd je vrouw of je kinderen als er iets op de computer moet gebeuren. Meld je dan snel aan voor onze cursus. Hier leer je in 5 avonden: waar de aan/uit knop zit, hoe je een email moet versturen, zoeken op internet, mappen maken en nog veel meer! Weet jij wel de aan/uit knop te vinden maar wil je nog wel wat meer weten, dan ben je ook van harte welkom.

Ontslag wat NU?

Het kan je zomaar overkomen dat je op straat komt te staan. Dat is best schrikken. Dat geeft ook angst en onzekerheid voor de toekomst. Hoe zorg je dat je op een goede manier afscheid neemt van je huidige werk, zodat je positief kunt starten aan een nieuwe functie. 

Flex

Roderik Mol neemt je mee in de wereld van het uitzenden. Hij is onze bestuurder op het gebied van uitzenden en detacheren. Hij vertelt je graag meer hoe het nu echt zit. Vragen zijn van harte welkom. Werk je als uitzendkracht? Sluit dan zeker aan bij deze avond.

Schaven aan jouw toekomst

In deze workshop geven wij jou handvatten en tips om je werk (nog) leuker te maken. We moeten langer doorwerken en de technische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Hoe ga je om met werkdruk, alle nieuwe ontwikkelingen en met de combinatie werk-privé.

Rouw en werken

Rouw is voor veel mensen een lastig thema. Zowel voor werknemers als voor werkgevers. De workshop Rouw en werken geeft inzicht in de effecten van rouw (gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek) en biedt veel praktische tips. Naast het theoretische gedeelte is er ruimte voor het stellen van vragen en worden de deelnemers aan het werk gezet met praktische opdrachten. De workshop wordt gegeven door Joyce Neijenhuis MSc. Zij is een ervaren trainer op het gebied van arbeid en rouw.

Zorgen dat werkt niet lekker!

Ben jij mantelzorger of heb je een zorgtaak voor iemand buiten het gezin? Hoe ga je om met je tijd? En hoe doen anderen dit? Deze workshop geeft je de ruimte om met anderen in gesprek te gaan. Je krijgt tips en informatie over regelingen en organisaties waar je terecht kunt.

Financiële fitheid

Hoe financieel fit ben jij? En welke geldtype ben jij? Maak je je zorgen over de toekomst? In deze workshop krijg je tips en tricks, om meer inzicht, overzicht en rust te krijgen.

Werken aan een gezonde leefstijl

Een gezonde leefstijl is belangrijk in je dagelijkse leven. Het zorgt ervoor dat je minder vaak ziek bent, meer energie hebt en beter tegen stress kunt. Hoe zorg je er voor dat je gezond en vitaal je werk kunt (blijven) doen? In deze workshop komen de volgende onderwerpen aan bod: wat is leefstijl, beweegtips op je werk, gezonde voeding, stress- en energiemanagement, slaap en ontspanning.

Alle workshops en cursussen zijn gratis, ook voor werknemers die niet zijn aangesloten bij CNV Vakmensen. Meld je van tevoren aan via s.kootstra@cnvvakmensen.nl. Na aanmelding krijg je een bevestiging. Vanwege covid-19 hebben we een beperkt aantal plekken!

SPREEKUUR

Heb je vragen over je loopbaan, het volgen van een cursus of opleiding en (subsidie)mogelijkheden? Wil je meer weten over financiële fitheid, gezondheid en vitaliteit? Kom dan naar het spreekuur voor werknemers in de meubel- en interieurbouw.

Voor werknemers in de meubel- en interieurbouw hebben we al veel informatie verzameld op de website Schaven aan Jouw Toekomst, maar misschien wil je meer weten over jouw persoonlijke situatie. Wil je bijvoorbeeld advies over hoe je je het beste kunt ontwikkelen, maak dan een afspraak via s.kootstra@cnvvakmensen.nl.

Spreekuur cao/Pensioen

Heb je vragen over je cao, loonstrook of wil je eens weten hoe het nu zit met jouw pensioen? Meld je dan aan voor dit spreekuur via s.kootstra@cnvvakmensen.nl.

Spreekuur AssenSpreekuur Ureterp

Kan je niet bij de bijeenkomst aanwezig zijn maar wil je toch graag een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met een van onze Jouw Toekomst Adviseurs.