News Created with Sketch. Geplaatst op:
.

Schaven aan jouw Toekomst informeert en inspireert

De afgelopen periode hebben we hygiënesleutels gestuurd naar werkgevers in de meubel- en interieurbranche. Grote kans dat jij via de QR-code aan deze sleutel op deze pagina bent beland.

Het portaal Schaven aan Jouw Toekomst is speciaal ingericht voor medewerkers in de meubel- en interieurbouw. Op deze site vind je inspiratie en informatie over onderwerpen die bijdragen aan je werkplezier, je gezondheid en werken in de branche in het algemeen. Ook lees je hier de succesverhalen van jouw collega’s. Zij vertellen inspirerende verhalen over hoe zij plezier in het werk hebben en houden.

Om je in deze mooi branche verder te ontwikkelen, vind je op deze site gratis online cursussen. Vaak zijn er subsidies voor cursussen of trainingen waar kosten aan verbonden zijn. En als je nog niet precies weet wat je wilt doen of welke stap je in je loopbaan zou kunnen zetten, dan kun je voor een loopbaangesprek bij ons terecht.

Als je vragen hebt over werken in de Meubel- en Interieurbouw laat dat dan weten via info@schavenaanjouwtoekomst.nl of 023 - 515 88 80. Jouw Toekomst Adviseur staat kosteloos voor je klaar.