News Created with Sketch. Geplaatst op:
.

E-learning: Experttips voor moeiteloos werken

Het luisterboek Experttips voor moeiteloos werken helpt je om slimmer en stressvrij te werken. 

Heb jij nog maar weinig plezier in je werk? En ervaar je werkdruk of stress? Het luisterboek Experttips voor moeiteloos werken van Madelon Gloude en Lisette Beijnes-de Boer helpt je stressvrij en slim te werken. De schrijfsters ontwikkelden de MOEITELOOS-methode. Daarmee leer je je werk en werkomgeving beter organiseren. In de e-learning krijg je 50 praktische tips die jou helpen om stressvrij en slimmer te werken. Deze gaan onder meer over werkgewoontes, prioriteiten stellen en slim omgaan met je energie.

Een belangrijk inzicht van de schrijfsters geven we alvast: Tijd is niet te managen, je kunt alleen jezelf managen. Een waarheid als een koe. Er zit tenslotte precies 24 uur in een dag, meer kan je er niet van maken. Het enige wat je kunt doen, is handig omgaan met de tijd die je hebt. Een luisterboek is per definitie een manier van handig omgaan met je tijd; tijdens het koken, reizen of sporten leer je nieuwe dingen.

PRAKTISCHE GEGEVENS EN AANMELDEN:

  • Kosten: gratis voor medewerkers uit de branche
  • Studieduur: De e-learning Experttips voor moeiteloos werken duurt 4 uur en 15 minuten.
  • Aanmelden: via de link.

 

Advies

Wil je weten welke cursus het beste bij jou past, maak dan een afspraak met Jouw Toekomst Adviseur. Stuur een mail naar info@schavenaanjouwtoekomst.nl of neem direct contact op.