News Created with Sketch. Geplaatst op:
.

E-learning: VCA Basis

Het VCA certificaat is in het leven geroepen om de veiligheid op de werkplek te vergroten. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers.

Met een VCA certificaat laat je zien dat je je bewust bent van de gevaren op je werk en dat je op de hoogte bent van de regelgeving op het gebied van veiligheid. Alles wat je moet weten om dit certificaat te behalen, leer je in de e-learning VCA Basis.

In deze praktische online cursus wordt alle noodzakelijke kennis aangeboden via tekst, afbeeldingen, video’s, illustraties en animaties. Al bij al duurt de cursus zo’n 10 uur. De makers raden aan de hem over een aantal dagen uit te smeren. Dan heb je voor ongeveer 6 dagen materiaal. Je bepaalt zelf wanneer je aan de slag gaat.

In de cursus vind je veel oefenvragen en toetsen. Om daadwerkelijk jouw VCA certificaat te behalen, moet je nog een examen afleggen. Deze cursus bereidt je optimaal voor op het VCA basis examen.

PRAKTISCHE GEGEVENS EN AANMELDEN:
  • Kosten: gratis voor medewerkers uit de branche
  • Studieduur: De e-learning duurt 10 uur. Je bepaalt zelf op welke momenten je gaat studeren.
  • Aanmelden: via de link.
  • Certificaat: Als je slaagt voor het examen, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. 

Ben je leidinggevende, dan past de cursus VCA VOL beter bij jou.

Advies

Wil je weten of deze cursus (of een andere cursus) bij jou past, maak dan een afspraak met Jouw Toekomst Adviseur. Stuur een mail naar info@schavenaanjouwtoekomst.nl of neem direct contact op. Met Jouw Toekomst Adviseur kun je bespreken hoe je je carrière verder wilt inrichten. Hij of zij weet welke mogelijkheden er zijn op opleidingsgebied en welke subsidies er zijn. Heb je nog geen vastomlijnde carrièreplannen? Ook dat kun je bespreken met Jouw Toekomst Adviseur.