News Created with Sketch. Geplaatst op:
12-04-2021
.

Luisterboek: Harder praten helpt niet

Misschien herken je dit wel: Je hebt een goed idee, maar niemand luistert naar je. Of je wilt je werk anders inrichten, maar je weet niet precies hoe je je manager daarvan kunt overtuigen. Het luisterboek Harder praten helpt niet, zeven ongehoord goede strategieën om wel te overtuigen kan je helpen.

Vaak heb je gewoon gelijk, maar waarom krijg je het dan niet? Het probleem is dat mensen niet gevoelig zijn voor jouw rationele argumenten. Je moet juist inspelen op de emoties, persoonlijke belangen en onbewuste denkprocessen van de ander.

Ga niet harder praten, maar verplaats je in de ander om erachter te komen op welke knoppen je moet drukken. Dit luisterboek biedt strategieën voor situaties op je werk en privé. Wil je een extra pauze op je werk, leg je manager dan uit hoe populair zij zich daarmee zou maken op de afdeling. Ben je klaar met het lompe gedrag van een collega, complimenteer hem dan als hij wél iets aardigs doet. Wil je dat je kinderen gezond eten, laat ze dan zelf hun favoriete groenten kiezen. Overtuig anderen door in te spelen op hun denkroute en zet ze dan op een ander spoor.

PRAKTISCHE GEGEVENS EN AANMELDEN:

  • Kosten: gratis voor medewerkers uit de branche
  • Studieduur: Het luisterboek Harder praten helpt niet duurt iets meer dan 4 uur. Je kunt het in je eigen tempo beluisteren.
  • Aanmelden: via de link.