News Created with Sketch. Geplaatst op:
21-09-2020
.

Online cursus: Krachtig argumenteren

Zou het niet fijn zijn als je snel en effectief kunt reageren op een uitspraak die je niet bevalt of als je je mening goed kunt formuleren en onderbouwen. Dat leer je in de cursus Krachtig argumenteren.

In de online cursus Krachtig argumenteren leer je hoe je anderen overtuigt op inhoud, vorm en karakter. Je werkt op mbo-niveau aan competenties als overtuigen en beïnvloeden, presenteren, formuleren en rapporteren, analyseren, omgaan met verandering en aanpassen. Deze vaardigheden kun je kwijt in je werk, bijvoorbeeld als je het niet eens bent met de werkwijze of als je in aanmerking wilt komen voor een andere functie. Maar ook privé is het prettig als je anderen met argumenten kunt overtuigen.

De cursus bestaat onder meer uit videocollege, tools voor een Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), E-books, model van Toulmin en verschillende oefeningen.

PRAKTISCHE GEGEVENS EN AANMELDEN:
  • Kosten: gratis voor medewerkers uit de branche
  • Studieduur: De online cursus Krachtig argumenteren duurt ongeveer 90 minuten. Met de ondersteunende lesmaterialen heb je trainingsmateriaal voor ongeveer 1,5 week.
  • Aanmelden: via de link.
  • Certificaat: Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. 

 

Advies

Wil je weten welke cursus het beste bij jou past, maak dan een afspraak met een van de Jouw Toekomst Adviseurs. Stuur een mail naar info@schavenaanjouwtoekomst.nl of neem direct contact op.