News Created with Sketch. Geplaatst op:
18-09-2020
.

Van digibeet naar digivaardig

Vraag jij ook altijd je partner of je kinderen als er iets op de computer moet gebeuren? Meld je dan snel aan voor onze cursus. Er zijn nog plekken vrij op 22 september in Ureterp en op 29 september in Assen. In 5 avonden leer je waar de aan/uit-knop zit, hoe je een e-mail verstuurt, hoe je zoekt op internet, mappen aanmaakt en nog veel meer. Ben je al bekend met deze vaardigheden, maar wil je nog wel wat meer weten, dan ben je ook van harte welkom.

Er wordt verwacht dat je je belastingaangifte en je bankzaken online doet en dat je via je computer met de overheid communiceert. Om mee te doen in onze samenleving heb je meer dan ooit digitale vaardigheden nodig.

In de afgelopen (corona)periode is het gebruik van digitale middelen in een stroomversnelling geraakt. Wie weet kom je nu pas tot de ontdekking dat het handig is je erin te verdiepen. Want ook als werknemer wordt er van je verwacht dat je meedraait in de digitale wereld. Zelfs als je beroep niets met computers te maakt heeft. Misschien moet je urenbriefjes invoeren of een planning bijhouden. Mocht je onverhoopt ziek worden dan gaat de uitkeringsaanvraag digitaal en de gesprekken met je arbo-arts misschien ook wel. Ook solliciteren en je contacten onderhouden gaan via sociale media.

Valt er wat bij jou wat bij te spijkeren? Kom dan naar de gratis cursus Van digibeet naar digiredzaam. Een cursus van 5 avonden in Ureterp en Assen. Er zijn plekken vrij op de cursus die start op 22 september in Ureterp en 29 september in Assen. Aanmelden kan via de site of door een mail te sturen naar s.kootstra@cnvvakmensen.nl. Alle workshops en cursussen zijn gratis, ook voor werknemers die niet zijn aangesloten bij CNV Vakmensen.

Woon je niet in het noorden, maar je wel wat hulp gebruiken? Neem dan contact op met een Jouw Toekomst Adviseur.

Liever thuis aan de slag? In onze catalogus vind je cursussen over verschillende Office-programma’s. Deze zijn gratis te volgen:

Microsoft Office
Microsoft Word
Microsoft Excel basis
Microsoft Outlook basis

 

Gerelateerd Nieuws

Schaaf verder aan jouw Toekomst

Het komende halfjaar kunnen werknemers in de meubel- en interieur...
Lees meer