Catalogus Created with Sketch.

4 Tools voor Effectief Vergaderen

Gratis voor medewerkers uit de branche
Meld aan

De scholing '4 tools voor effectief vergaderen' omvat de e-learning modules 'Notuleren', 'Effectief vergaderen', 'Overleg binnen een onderneming' en 'Krachtig argumenteren'; tevens wordt aan de cursist de mogelijkheid geboden van meerdere contactmomenten waarin elementaire onderdelen van de leerinhoud worden behandeld.

Met '4 Tools voor Effectief Vergaderen' heb je een complete gereedschapskist in huis waarin alle belangrijke aspecten van het vergader-vak een plek krijgen. Tal van nuttige aanwijzingen van het opzetten en schrijven van notulen (inclusief de voorbereiding op de vergadering) komen uitvoerig aan bod. De organisatie en de uitvoering van de vergadering zelf worden uitgebreid besproken. Bovendien word je je bewust gemaakt van het belang van goede overlegsituaties binnen de organisatie waar je deel van uitmaakt. Tot slot leer je goede en minder goede argumenten in een discussie goed van elkaar onderscheiden.

Duur

Het traject '4 Tools voor Effectief Vergaderen' duurt ca. 30 uur. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, maak dan gebruik van de ondersteunende lesmaterialen en leerinterventies. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 8 weken.

Doelgroep

De scholing is geschikt voor iedereen die professioneel betrokken is bij het voorbereiden, organiseren en bijwonen van vergaderingen. Aanbevolen instapniveau: MBO. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Beslissen en activiteiten initiëren, Aansturen, Samenwerken en overleggen, Formuleren en rapporteren, Plannen en organiseren, Presenteren, Analyseren, Creëren en innoveren.

Lesmaterialen

De cursus '4 Tools voor Effectief Vergaderen - ' bestaat uit:

  • VideoColleges
  • E-books
  • Werkbladen
  • Controlebladen
  • Samenvattingen

Toetsing

De cursus '4 Tools voor Effectief Vergaderen - ' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.