Catalogus Created with Sketch.

Catalogus

10 Minuten ochtendmeditatie

Gratis

Bekijken

5 meditaties, ontwikkeld door Yoga Magazine.

30 Minuten meditatie voor zelfcompassie

Gratis

Bekijken

Mediteren voor meer positieve aandacht en liefde voor jezelf. In een halfuur krijg je meerdere oefeningen voor zelfcompassie, zodat je met mildheid en warmte naar jezelf kunt kijken. Daarna neem je dit gevoel de hele dag mee.

30 Minuten slaapmeditatie

Gratis

Bekijken

Deze meditatie van 30 minuten ondersteunt je bij het in slaap vallen, bij het ontspannen en tot rust komen. Het is een ontspannende bodyscan ondersteund met rustige muziek die langzaam steeds zachter wordt.

50 social media strategieën

Gratis

Bekijken

Met welke strategieën word ik succesvol op social media?

Aambeien cursus

Gratis

Bekijken

In de endeldarm, vlak boven de anus, bevinden zich enkele zwellichamen. Dit zijn sponsachtige netwerken van bloedvaatjes. Deze spelen een belangrijke rol bij het afsluiten van de anus.

Aanspreken? Gewoon doen!

Gratis

Bekijken

We praten veel over aanspreken, maar we doen het vrijwel niet. Terwijl we allemaal vinden dat het nodig is om te leren, onze zakelijke doelen te realiseren en de werksfeer goed te houden.

Accountmanagement

Gratis

Bekijken

Deze online cursus helpt je met je klanten tevreden te stellen en maakt deel uit van het thema management en marketing & sales.

Actief Luisteren

Gratis

Bekijken

In de online cursus “Actief luisteren in het kort” leer je om anderen goed te begrijpen. Actief luisteren is een zeer praktische vaardigheid die je helpt andere te begrijpen, maar ook dingen beter te onthouden en effectiever gesprekken te voeren.

ADHD

Gratis

Bekijken

Deze online cursus ADHD - de psychologie er achter is zeer actueel. Er zijn namelijk niet veel onderwerpen op het gebied van gezondheid en opvoeding waarover zoveel ruis bestaat.

ADHD

Gratis

Bekijken

Misschien heeft iemand in je omgeving kenmerken van ADHD. Of misschien jijzelf. Om daar goed mee om te gaan, is het belangrijk dat je weet wat ADHD precies inhoudt en dit ook aan anderen kunt uitleggen.

ADHD

Gratis

Bekijken

In dit e-book lees je in vogelvlucht wat ADHD is, wat de voornaamste symptomen zijn en hoe je het beste met ADHD kunt omgaan.

Adobe Illustrator

Gratis

Bekijken

Illustrator is de standaard in de wereld van ontwerpsoftware voor illustraties. De nieuwe cursus ‘Illustrator’ voor Adobe CC is speciaal gemaakt voor mensen uit het vakgebied van de visuele communicatie.

Adobe Illustrator

Gratis

Bekijken

Adobe Illustrator is een perfecte tool voor ontwerpers. Strak ontworpen logo’s en mooie visuals die je in marketing ziet, worden vaak gemaakt met illustrator. Deze online cursus geeft je basisvaardigheden.

Adobe InDesign

Gratis

Bekijken

InDesign is de standaard in de wereld van ontwerpsoftware voor drukwerk. De cursus ‘InDesign’ voor Adobe CC is speciaal gemaakt voor mensen uit het vakgebied van de visuele communicatie.

Adobe Indesign

Gratis

Bekijken

InDesign is een Adobe programma om lay-outs mee te publiceren. Wil je leren om mooie posters te maken of digitale publicaties perfect vorm te geven? Dan is kennis van InDesign een must. In deze online cursus leer je werken met het programma.

Adobe Photoshop

Gratis

Bekijken

Deze praktische cursus leert je de basis van het programma photoshop en maakt deel uit van de thema's communicatie & presentatie en hobby & vrije tijd.

Adobe Photoshop 

Gratis

Bekijken

Hoe maak ik mijn tanden net iets witter op die profielfoto? Of hoe pas ik de achtergrond van de foto aan? Hoe krijg ik de horizon recht?

Adobe Premiere Pro in een uur

Gratis

Bekijken

In deze beginnerscursus voor Premiere Pro leert u hoe u een eenvoudige video kunt bewerken. Deze cursus is vooral bedoeld voor mensen die geen ervaring hebben met Premiere Pro of mensen die een snelle opfriscursus willen.

Adreslijst ontdubbelen in Excel 2010

Gratis

Bekijken

Overal gebeurt het: uren bezig met een doodsaai langdurig karwei, waarbij je altijd het akelige gevoel blijft houden dat het nooit helemaal af is.

Adviesvaardig in de dienstverlening! 

Gratis

Bekijken

Adviseren is moeilijk, juist vanwege het ontbreken van macht en middelen. Je moet streven naar acceptatie en implementatie van jouw ideeën door anderen. Het is een complexe vaardigheid, waarbij allerlei andere vaardigheden een rol spelen.

Adviesvaardigheden

Gratis

Bekijken

Een goed advies is goud waard. Een goede adviseur dus ook.  Het is slechts met een paar voor de hand liggende zaken waar je als adviseur echt het verschil kunt maken.

Afvallen

Gratis

Bekijken

Soms lijkt het wel of iedereen met zijn gewicht bezig is. Via de media word je gebombardeerd met de mooiste beloften: van snel, makkelijk en ook nog lekker door blijven eten. De meeste beloften zijn nergens op gebaseerd.

Agile

Gratis

Bekijken

Een mooi audioboek over hoe je een organisatie gezond, flexibel en fit maakt, boordevol tips, valkuilen en praktijkervaring.

Agile en Scrum

Gratis

Bekijken

Behendig en lenig. Dat zijn de letterlijke vertalingen van Agile. Agile is dan ook een aanpak waarbij behendigheid voorop staat.

Agile in het kort

Gratis

Bekijken

De agile werkwijze is wereldwijd een van de meest gebruikte projectmanagement methodes. In de online cursus “Agile in het kort” ga je je concentreren op de essentie van Agile.