Catalogus Created with Sketch.

Catalogus

Speciaal voor medewerkers in de meubelindustrie en interieurbouw is een ruim aanbod aan online trainingen, e-books, audioboeken en enkele testen kosteloos beschikbaar. Zo kan jij je blijven ontwikkelen, mits je werkzaam bent in onze branche. Maak een account aan met je emailadres en een wachtwoord. In jouw persoonlijke account ontvang je ook de door jou behaalde certificaten en kun je zien welke trainingen je hebt gevolgd.  

Gebruik de zoekbalk om een passende training of ander item te vinden!

Heb je vragen over onze training, of wil je advies? Neem dan contact op via onderstaande buttons.

21 dagen niet klagen voor een verfrissende blik op je werk en leven

Gratis

Bekijken

Ben je klaar om je tijd en energie te besteden aan dat waar je wel invloed op hebt?

4 Tools voor Effectief Vergaderen

Gratis

Bekijken

De scholing '4 tools voor effectief vergaderen' omvat de e-learning modules 'Notuleren', 'Effectief vergaderen', 'Overleg binnen een onderneming' en 'Krachtig argumenteren'; tevens wordt aan de cursist de mogelijkheid geboden van meerdere contactm

4 Tools voor Schriftelijk Communiceren

Gratis

Bekijken

De leergang '4 Tools voor Schriftelijk Communiceren' omvat de e-learning modules 'Persbericht schrijven', 'Zakelijke brieven schrijven', 'Blogs en columns schrijven' en 'Notuleren'; tevens wordt aan de cursist de mogelijkheid geboden van meerdere

5 Tools voor Effectief Leiderschap

Gratis

Bekijken

De scholing '5 Tools voor Effectief Leiderschap' omvat de e-learning modules 'Coachen', 'Coachend leidinggeven', 'Situationeel leidinggeven', 'Delegeren' en 'Macht en charisma'; tevens wordt aan de cursist de mogelijkheid geboden van meerdere cont

5 Tools voor Werken zonder Stress

Gratis

Bekijken

De leergang '5 Tools voor Werken zonder Stress' omvat de e-learning modules 'Anders denken met RET', 'Burnout voorkomen', 'Faalangst', 'Nee zeggen' en 'Persoonlijke effectiviteit'. 

Aan de slag met TikTok door Sherell Martini

Gratis

Bekijken

Sherell neemt je mee door de basis van Tiktok, zodat jij in no-time je eigen TikTok kanaal op kan zetten. Ze legt je uit wat je zoal nodig hebt om mooie filmpjes te maken en hoe je zorgt dat deze veel likes en volgers kijgen.

Aanspreken? Gewoon doen!

Gratis

Bekijken

We praten veel over aanspreken, maar we doen het vrijwel niet. Terwijl we allemaal vinden dat het nodig is om te leren, onze zakelijke doelen te realiseren en de werksfeer goed te houden.

Accountmanagement - klanten en opdrachten werven

Gratis

Bekijken

Accountmanagement.

Het moeilijke woord voor klanten en opdrachten werven is 'acquisitie'. Acquisitie hoort gewoon bij jouw taak als ondernemer.

Activerende digitale werkvormen

Gratis

Bekijken

Door je leerlingen op een actieve manier bij de les te betrekken zullen ze gemotiveerder zijn en een actievere houding hebben. 

Ademruimte met compassie: mindfulness meditatie

Gratis

Bekijken

Mindfulness staat voor opmerkzaamheid, leven met aandacht. Mindfulness vindt zijn oorsprong in boeddhistische meditatietechnieken.

ADHD, hoe haal je het uit je hoofd?

Gratis

Bekijken

Ontdek wat er mogelijk is als je anders naar ADHD kijkt. Je bent niet voor altijd veroordeeld tot medicatie en wekelijkse coaching.

Adobe Illustrator 2021

Gratis

Bekijken

Leren wat je écht nodig hebt in Illustrator, met meer dan 100 praktijkgerichte oefeningen.

Adobe Illustrator CC

Gratis

Bekijken

Illustrator is de standaard in de wereld van ontwerpsoftware voor illustraties. In deze overcomplete online cursus Illustrator leer je alles over het tekenen van vectoren.

Adobe InDesign CC

Gratis

Bekijken

Leer alles wat je nodig hebt om prachtige brochures, magazines, flyers en ander drukwerk te ontwerpen met de meest complete online cursus InDesign die er is!

Adobe InDesign CC 2022

Gratis

Bekijken

InDesign is al jaren een steunpilaar van de Creative Cloud. Het stelt je in staat om in een mum van tijd mooie, strak vormgegeven producten als flyers, brochures, magazines en posters te maken, met een niet te steile leercurve.

Adobe Lightroom CC 2021

Gratis

Bekijken

De meest recente vervanger van de bekende interface van Lightroom legt de focus op het synchroniseren van bestanden tussen al je gekoppelde systemen.

Adobe Photoshop cc 2022

Gratis

Bekijken

In de cursus Photoshop CC 2022 leer je hoe makkelijk het is om foto's aan te passen. Je leert stap voor stap de basisbeginselen van het aanpassen van profielfoto's en productfoto's. 

Adobe Photoshop Elements 2021

Gratis

Bekijken

Altijd al willen leren hoe je foto’s bewerkt of grafisch ontwerpt in Photoshop Elements? Van het aanpassen van kleuren tot het combineren van foto’s en werken met tekst:  In deze cursus Photoshop Elements komt alles aan bod dat het progr

Adobe Photoshop QuickStart: snel aan de slag

Gratis

Bekijken

Introductie

In deze blilksemcursus Photoshop leer je alles wat je nodig hebt om snel aan de slag te gaan met het bewerken van foto’s, en het maken van je eigen design elementen.

Adobe Photoshop voor online marketing

Gratis

Bekijken

Steeds meer bedrijven adopteren volledig het Creative Cloud ecosysteem. Ze werken met Creative Cloud bibliotheken, clouddocumenten, en consequente beeldtaal die online wordt beheerd.

Adobe Premiere Pro

Gratis

Bekijken

Een video bewerken voor meer impact? In deze beginnerscursus voor Premiere Pro leer je hoe je eenvoudige video's bewerkt.

Adreslijst ontdubbelen in Microsoft Excel 2010

Gratis

Bekijken

Overal gebeurt het: uren bezig met een doodsaai langdurig karwei, waarbij je altijd het akelige gevoel blijft houden dat het nooit helemaal af is.

Adviesvaardigheden

Gratis

Bekijken

In dit e-book leer je de voornaamste vaardigheden die je nodig hebt om goed te kunnen adviseren. We gaan onder meer in op luisteren, het stellen van vragen en samenvatten.

Adviesvaardigheden

Gratis

Bekijken

Een goed advies is goud waard. Een goede adviseur dus ook. Met slechts een paar voor de hand liggende zaken kun je als adviseur het verschil maken.

Agile werken in 60 minuten

Gratis

Bekijken

Agile is populair en niet zonder reden. Door kleine stappen te zetten en al doende te leren kun je veel sneller resultaat boeken en eerder inspelen op veranderingen. Maar agile werken vereist wel dat je anders denkt en samenwerkt.