Catalogus Created with Sketch.

Catalogus

In de cursuscatalogus kun je kiezen uit meer dan 600 online trainingen, ruim 100 audioboeken en enkele testen. Er zijn ook leerlijnen gemaakt waarbij meerdere cursussen rond een thema zijn samengevoegd. De meeste cursussen zijn gratis voor medewerkers in de meubelbranche. Een cursus vind je door 1 of meer zoekwoorden in te voeren en daarna op het zoekicoon te klikken. Hieronder bij ‘Producten’ zijn de cursussen op thema gesorteerd. Bij je eerste bezoek kun je je registreren met je e-mailadres en maak je een wachtwoord aan. In het vervolg kun je hiermee inloggen in je eigen omgeving waar je ook de gevolgde trainingen terugvindt. Wil je hier meer over weten? Wil je een andere cursus volgen? Wil je meer weten over cursus en subsidiemogelijkheden? Klik hieronder voor contact.

"Klaar voor je sollicitatiegesprek"

Gratis

Bekijken

In deze online cursus 'Klaar voor je sollicitatiegesprek' leer je de basisvaardigheden die je nodig hebt om te solliciteren.

"Professioneel" vloggen

Gratis

Bekijken

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die professioneel content wil creëren door te vloggen. Of je nu een eigen bedrijf hebt of werkt voor een leuke werkgever. Vloggen is interessant voor elke doelgroep!

1 + 1 = 11

Gratis

Bekijken

In Nederland vliegen de onderwijsvernieuwingen je om de oren. Kinderen moeten oplossend en onderzoekend rekenen en schrijven. Samenwerken, reflecteren, creativiteit en digitale vaardigheden ontwikkelen.

1 in Google - SEO Essentials

Gratis

Bekijken

In deze cursus SEO (search engine optimization) leer je wat er allemaal toe doet om hoger te klimmen in Google en uiteindelijk op 1 te komen. Dat heeft vele makkelijke en sommige iets minder makkelijke aspecten.

10 kerngebieden van bedrijfskunde (MBA)

Gratis

Bekijken

Een zeer compacte, unieke MBA/ bedrijfskunde cursus voor het management. Denk aan wat Ben Tiggelaar deed met 'MBA in 1 dag', maar dan inhoudelijk veel uitgebreider, met meer praktische tips.

10 Minuten ochtendmeditatie

Gratis

Bekijken

5 meditaties, ontwikkeld door Yoga Magazine.

15 Secrets Successful People Know About Time Management

Gratis

Bekijken

15 Secrets Successful People Know About Time Management (Samenvatting)

Kevin Kruse vroeg miljardairs, ''gewone'' succesvolle ondernemers, olympisch atleten en elitestudenten wat hen zo productief maakt.

20 Minuten Yoga Nidra Slaap Meditatie

Gratis

Bekijken

Deze Yoga Nidra meditatie voor een ontspannen slaap heeft geen begin en eindgong.
Fijn als je direct erna in slaap wil vallen.

Doe je de meditatie gedurende de dag, zorg dan dat je een wekkertje zet.

21 dagen niet klagen: En nóg 33 experimenten voor een verfrissende blik op je werk en leven

Gratis

Bekijken

Ben je klaar om je tijd en energie te besteden aan dat waar je wel invloed op hebt?

2D animatie karakters tot leven brengen met "Character Animator"

Gratis

Bekijken

Met Character Animator kun je supersnel animeren want je gebruikt jouw gezichtsuitdrukkingen en bewegingen om personages in real time te animeren.

2D/3D interieurdesigns ontwerpen met Vectorworks

Gratis

Bekijken

Vectorworks is het favoriete gereedschap van veel interieurarchitecten. En dat is niet om niets want naast het tekenen in 2D en 3D is Vectorworks uniek omdat je je ontwerp direct kunt renderen.

30 Minuten meditatie voor zelfcompassie

Gratis

Bekijken

Mediteren voor meer positieve aandacht en liefde voor jezelf. In een halfuur krijg je meerdere oefeningen voor zelfcompassie, zodat je met mildheid en warmte naar jezelf kunt kijken. Daarna neem je dit gevoel de hele dag mee.

30 Minuten slaapmeditatie

Gratis

Bekijken

Deze meditatie van 30 minuten ondersteunt je bij het in slaap vallen, bij het ontspannen en tot rust komen. Het is een ontspannende bodyscan ondersteund met rustige muziek die langzaam steeds zachter wordt.

3D animaties ontwerpen met C4D Lite in After Effects

Gratis

Bekijken

Starten met 3D met Cinema 4D Lite

3D figuren ontwerpen met Adobe Fuse & Photoshop

Gratis

Bekijken

Met Adobe Fuse ben je in staat om snel een 3D model te maken. Fuse biedt een grote variatie aan kledingstukken en instellingen waarop je het model heel precies en naar eigen wens en inzicht kan modelleren.

3D modelleren in Cinema 4D

Gratis

Bekijken

Dit programma wordt veel gebruik in de filmwereld, bij ontwerp- en reclamebureaus, game- & animatie studio's omdat een 3d model voor veel doeleinden inzetbaar is en veel creatieve programma's de 3d-import ondersteunen.

3D tekeningen ontwerpen met SketchUpMake

Gratis

Bekijken

SketchUp Make 2017

4 Tools voor Effectief Vergaderen -

Gratis

Bekijken

De scholing '4 tools voor effectief vergaderen' omvat de e-learning modules 'Notuleren', 'Effectief vergaderen', 'Overleg binnen een onderneming' en 'Krachtig argumenteren'; tevens wordt aan de cursist de mogelijkheid geboden van meerdere contactm

4 Tools voor Effectieve Communicatie -

Gratis

Bekijken

De scholing '4 Tools voor Effectieve Communicatie' omvat de e-learning modules 'Effectief communiceren', 'Krachtig argumenteren', 'Small talk' en 'Mediatraining'; tevens wordt aan de cursist de mogelijkheid geboden van meerdere contactmomenten waa

4 Tools voor Schriftelijk Communiceren -

Gratis

Bekijken

De leergang '4 Tools voor Schriftelijk Communiceren' omvat de e-learning modules 'Persbericht schrijven', 'Zakelijke brieven schrijven', 'Blogs en columns schrijven' en 'Notuleren'; tevens wordt aan de cursist de mogelijkheid geboden van meerdere

5 Tools voor Effectief Leiderschap -

Gratis

Bekijken

De scholing '5 Tools voor Effectief Leiderschap' omvat de e-learning modules 'Coachen', 'Coachend leidinggeven', 'Situationeel leidinggeven', 'Delegeren' en 'Macht en charisma'; tevens wordt aan de cursist de mogelijkheid geboden van meerdere cont

5 Tools voor Werken zonder Stress -

Gratis

Bekijken

De leergang '5 Tools voor Werken zonder Stress' omvat de e-learning modules 'Anders denken met RET', 'Burnout voorkomen', 'Faalangst', 'Nee zeggen' en 'Persoonlijke effectiviteit'; tevens wordt aan de cursist de mogelijkheid geboden van meerdere c

7 stappen voor een goed marketingplan 

Gratis

Bekijken

Online marketing wordt steeds belangrijker. De online verkopen stijgen. Daarnaast raadpleegt 80% van de mensen die niet online iets koopt eerst de website. Het maakt dus niet uit of je nu een online winkel hebt, een kapper of advocaat bent.

7 Strategische hendels voor een succesvolle organisatie (MBA)

Gratis

Bekijken

Een bedrijf moet zichzelf succesvol in de wereld zien te houden. Bij de doordachte aanpak daarvan komt strategie kijken. Dit komt neer op sleutelen aan je bedrijf, opdat je er beter mee presteert.

A Beautiful Constraint

Gratis

Bekijken

A Beautiful Constraint (Samenvatting)

We lopen er continu tegenaan: beperkingen. Zelfs nog veel meer dan vroeger, nu de wereldwijde drang naar aandacht en succes met alle moderne mogelijkheden vooral je beperkingen belicht.