Catalogus Created with Sketch.

Catalogus

In de cursuscatalogus kun je kiezen uit meer dan 600 online trainingen, ruim 100 audioboeken en enkele testen. Er zijn ook leerlijnen gemaakt waarbij meerdere cursussen rond een thema zijn samengevoegd. De meeste cursussen zijn gratis voor medewerkers in de meubelbranche. Een cursus vind je door 1 of meer zoekwoorden in te voeren en daarna op het zoekicoon te klikken. Hieronder bij ‘Producten’ zijn de cursussen op thema gesorteerd. Bij je eerste bezoek kun je je registreren met je e-mailadres en maak je een wachtwoord aan. In het vervolg kun je hiermee inloggen in je eigen omgeving waar je ook de gevolgde trainingen terugvindt. Wil je hier meer over weten? Wil je een andere cursus volgen? Wil je meer weten over cursus en subsidiemogelijkheden? Klik hieronder voor contact.

1 + 1 = 11

Gratis

Bekijken

In Nederland vliegen de onderwijsvernieuwingen je om de oren. Kinderen moeten oplossend en onderzoekend rekenen en schrijven. Samenwerken, reflecteren, creativiteit en digitale vaardigheden ontwikkelen.

10 Minuten ochtendmeditatie

Gratis

Bekijken

5 meditaties, ontwikkeld door Yoga Magazine.

15 Secrets Successful People Know About Time Management

Gratis

Bekijken

15 Secrets Successful People Know About Time Management (Samenvatting)

Kevin Kruse vroeg miljardairs, ''gewone'' succesvolle ondernemers, olympisch atleten en elitestudenten wat hen zo productief maakt.

30 Minuten meditatie voor zelfcompassie

Gratis

Bekijken

Mediteren voor meer positieve aandacht en liefde voor jezelf. In een halfuur krijg je meerdere oefeningen voor zelfcompassie, zodat je met mildheid en warmte naar jezelf kunt kijken. Daarna neem je dit gevoel de hele dag mee.

30 Minuten slaapmeditatie

Gratis

Bekijken

Deze meditatie van 30 minuten ondersteunt je bij het in slaap vallen, bij het ontspannen en tot rust komen. Het is een ontspannende bodyscan ondersteund met rustige muziek die langzaam steeds zachter wordt.

50 social media strategieën

Gratis

Bekijken

Er wordt op dit moment gewerkt aan de nieuwe versie van deze cursus. Totdat de nieuwe versie klaar is staat de cursus 'In onderhoud' en is deze niet bereikbaar.

A Beautiful Constraint

Gratis

Bekijken

A Beautiful Constraint (Samenvatting)

We lopen er continu tegenaan: beperkingen. Zelfs nog veel meer dan vroeger, nu de wereldwijde drang naar aandacht en succes met alle moderne mogelijkheden vooral je beperkingen belicht.

A Short History of Financial Euphoria

Gratis

Bekijken

A Short History of Financial Euphoria (Samenvatting)

Na de dotcombubbel hadden we niet gedacht dat er nog een veel heftiger crisis aan zat te komen. Hoe kon dit gebeuren?

Aanspreken? Gewoon doen!

Gratis

Bekijken

We praten veel over aanspreken, maar we doen het vrijwel niet. Terwijl we allemaal vinden dat het nodig is om te leren, onze zakelijke doelen te realiseren en de werksfeer goed te houden.

Accountmanagement

Gratis

Bekijken

Accountmanagement.

Het moeilijke woord voor klanten en opdrachten verwerven is 'acquisitie'. Acquisitie hoort gewoon bij jouw taak als ondernemer.

Accountmanagement

Gratis

Bekijken

Accountmanagement is essentieel voor zakelijk succes. Van je klanten moet je het immers hebben. Of het nu gaat om grote key-accounts of kleine trouwe klanten,  klanten tevreden houden en juist bedienen is een uitdaging.

Actief Luisteren

Gratis

Bekijken

Actief luisteren is een zeer praktische vaardigheid die je helpt om anderen te begrijpen, maar ook om dingen beter te onthouden en effectiever gesprekken te voeren. Een actieve luisterhouding kan je in veel situaties helpen, of je nu collega, coac

ADHD

Gratis

Bekijken

Er bestaat veel ruis over 'ADHD'. Deze online cursus 'ADHD' vertelt kort en zakelijk de  belangrijkste dingen die je over ADHD moet weten. Deskundig opgezet en met een hoge informatiewaarde.

ADHD

Gratis

Bekijken

Misschien heeft iemand in je omgeving kenmerken van ADHD. Of misschien jijzelf. Om daar goed mee om te gaan, is het belangrijk dat je weet wat ADHD precies inhoudt en dat je dit ook aan anderen kunt uitleggen.

ADHD

Gratis

Bekijken

In dit e-book lees je in vogelvlucht wat ADHD is, wat de voornaamste symptomen zijn en hoe je het beste met ADHD kunt omgaan.

Adobe Illustrator

Gratis

Bekijken

Illustrator is de standaard in de wereld van ontwerpsoftware voor illustraties. De nieuwe cursus ‘Illustrator’ voor Adobe CC is speciaal gemaakt voor mensen uit het vakgebied van de visuele communicatie.

Adobe Illustrator

Gratis

Bekijken

Adobe Illustrator is de perfecte tool voor ontwerpers én voor iedereen die zelf een logo wil leren ontwerpen. De basisvaardigheden om te ontwerpen met Adobe Illustrator leer je in deze online cursus.

Adobe InDesign

Gratis

Bekijken

InDesign is de standaard in de wereld van ontwerpsoftware voor drukwerk. De cursus ‘InDesign’ voor Adobe CC is speciaal gemaakt voor mensen uit het vakgebied van de visuele communicatie

Adobe Indesign

Gratis

Bekijken

InDesign is een Adobe programma om lay-outs mee te publiceren. Wil je leren om mooie posters te maken of digitale publicaties perfect vorm te geven? Dan is kennis van InDesign een must.

Adobe Photoshop

Gratis

Bekijken

Photoshop is het meest gebruikte softwarepakket voor het bewerken van afbeeldingen. Een handig pakket als je marketingmateriaal wilt produceren voor je werk, maar bijvoorbeeld ook veel gebruikt om persoonlijke foto's te bewerken.

Adobe Photoshop 

Gratis

Bekijken

Pas voortaan iedere foto aan, aan jouw wensen! Met de eenvoudige cursus Adobe Photoshop CC heb je het zo onder de knie. Na deze cursus maak jij je tanden op de profielfoto net een beetje witter of pas je makkelijk een achtergrond aan.

Adobe Premiere Pro in een uur

Gratis

Bekijken

Een video bewerken voor meer impact? In deze beginnerscursus voor Premiere Pro leer je eenvoudige video's bewerken.

Doel van de cursus Adobe Premiere

In de online cursus Adobe Premiere leer je eenvoudige video's bewerken.

Adviesvaardig in de dienstverlening! 

Gratis

Bekijken

Adviseren is moeilijk, juist vanwege het ontbreken van macht en middelen. Je moet streven naar acceptatie en implementatie van jouw ideeën door anderen. Het is een complexe vaardigheid, waarbij allerlei andere vaardigheden een rol spelen.

Adviesvaardigheden

Gratis

Bekijken

Een goed advies is goud waard. Een goede adviseur dus ook.  Met slechts een paar voor de hand liggende zaken kun je als adviseur het verschil maken.

Afvallen

Gratis

Bekijken

Soms lijkt het wel of iedereen met zijn gewicht bezig is. Via de media word je gebombardeerd met de mooiste beloften: van snel, makkelijk en ook nog lekker door blijven eten. De meeste beloften zijn nergens op gebaseerd.