Catalogus Created with Sketch.

5 Tools voor Werken zonder Stress

Gratis voor medewerkers uit de branche
Meld aan

De leergang '5 Tools voor Werken zonder Stress' omvat de e-learning modules 'Anders denken met RET', 'Burnout voorkomen', 'Faalangst', 'Nee zeggen' en 'Persoonlijke effectiviteit'. 

Met de '5 Tools voor Werken zonder Stress' krijg je voldoende instrumenten in handen om op een doeltreffende manier om te gaan met de voornaamste factoren die stress op de werkvloer veroorzaken.

Duur

Het traject '5 Tools voor Werken zonder Stress' duurt ca. 24 uur. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, maak dan gebruik van de ondersteunende lesmaterialen en leerinterventies. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 6,5 weken.

Doelgroep

Deze scholing is in principe geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan concrete aanwijzingen om werkstress te verminderen. Advies vooropleiding: MBO. Als je deze cursus wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Beslissen en activiteiten initiëren, Begeleiden, Aandacht en begrip tonen, Samenwerken en overleggen, Ethisch en integer handelen, Overtuigen en beïnvloeden, Analyseren, Onderzoeken, Plannen en organiseren, Omgaan met verandering en aanpassen, Met druk en tegenslag omgaan.

Lesmaterialen

De cursus '5 Tools voor Werken zonder Stress - ' bestaat uit:

  • VideoColleges
  • E-books
  • Begrippenlijsten
  • Diverse oefen- en controlebladen
  • Samenvattingen

Toetsing

De cursus '5 Tools voor Werken zonder Stress - ' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.