Geldzaken

Financiën Created with Sketch.

Jouw financiën op orde

Je financiële zaken op orde hebben is voor velen erg geruststellend. Hoe ziet jouw financiële toekomst eruit? Wil je misschien gebruik maken van de brancheregelingen 58+ of RVU? Op SAJT vind je de informatie die je nodig hebt. 

Helaas kun je te maken hebben met geldproblemen. Wat doe je dan? Als je moeite hebt met rondkomen, of als je betalingsachterstanden hebt, biedt ons aanbod van FinVit je hulp. Je kunt zelfs een budgetcoach aanvragen! Als jij je herkent in deze situatie, dan is het programma ‘Inflatie en nu?’ interessant voor jou.

Zijn jouw financiële zaken op orde, maar weet je niet wat de invloed is van belangrijke levensgebeurtenissen op je financiën? Neem dan eens een kijkje bij ons programma ‘Life events’. 

Alle medewerkers in de interieurbouw en meubelindustrie zijn aangesloten bij Oak Pensioen. Benieuwd of je nog meer rond je pensioen kunt regelen? Of dit nu ver weg is of al dichtbij – dat is voor iedereen belangrijk. Neem eens een kijkje bij het programma ‘Pensioen in zicht’ van FinVit.

De drie programma’s van FinVit zijn helemaal gratis voor jou als medewerker in de interieurbouw en meubelindustrie. Vragen, of ervaar je stress bij jouw geldzaken? Neem contact op met een Jouw Toekomst Adviseur. Wil je je direct aanmelden? Ook dat kan via één van de Adviseurs óf via deze link.

Heb je vragen over dit onderwerp of heb je hulp nodig van Jouw Toekomst Adviseur, neem dan contact op via info@schavenaanjouwtoekomst.nl of 023 - 515 88 80.