Adobe Illustrator

Gratis

Bekijken

Adobe Illustrator is de perfecte tool voor ontwerpers én voor iedereen die zelf een logo wil leren ontwerpen. De basisvaardigheden om te ontwerpen met Adobe Illustrator leer je in deze online cursus.

Adobe Indesign

Gratis

Bekijken

InDesign is een Adobe programma om lay-outs mee te publiceren. Wil je leren om mooie posters te maken of digitale publicaties perfect vorm te geven? Dan is kennis van InDesign een must.

Adobe Photoshop

Gratis

Bekijken

Deze praktische cursus leert je de basis van het programma photoshop en maakt deel uit van de thema's communicatie & presentatie en hobby & vrije tijd.

Adreslijst ontdubbelen in Excel 2010

Gratis

Bekijken

Overal gebeurt het: uren bezig met een doodsaai langdurig karwei, waarbij je altijd het akelige gevoel blijft houden dat het nooit helemaal af is.

Agile in het kort

Gratis

Bekijken

De agile werkwijze is wereldwijd een van de meest gebruikte projectmanagement methodes. In de online cursus “Agile in het kort” ga je je concentreren op de essentie van Agile.

Agile Projectmanagement

Gratis

Bekijken

De agile werkwijze is wereldwijd een van de meest gebruikte projectmanagementmethodes. Je werkt incrementeel en iteratief aan oplossingen. Zegt je dat nog niet zo veel? Geen zorgen. In deze online cursus leer je de gehele basis. 

Assessment voor adviserende functies

Gratis

Bekijken

Persoonlijkheidstest voor een adviserende functie. Dit zijn b.v.

Assessment voor commerciële functies

Gratis

Bekijken

Persoonlijkheidstest of assessment voor een commerciele functie. Dit zijn functies waarbij de werkzaamheden gericht zijn op het verhogen van de omzet door middel van verkoop en het vergroten van klanttevredenheid. Denk hierbij o.a.

Assessment voor specialistische functies

Gratis

Bekijken

Persoonlijkheidstest voor specialistische functie. Dit zijn functies waarbij jouw vakinhoud van groot belang is. De specialist heeft veel vakkennis opgebouwd en is daardoor op een specifiek vlak smal maar diepgaand ontwikkeld.

Basis DISC test 

Gratis

Bekijken

De Studdy basis DISC test is een eenvoudige persoonlijkheidstest. Na het beantwoorden van een aantal vragen krijg je een globaal maar goed beeld van je gewenste communicatie-  of gedragsstijl.

Basis logistiek

Gratis

Bekijken

Heb jij iets met logistiek? Werk je in een distributiecentrum? Dan heb je een grote kans dat je  alleen iets weet van de dingen die jij op jouw afdeling moet doen.

Brieven samenvoegen in Word

Gratis

Bekijken

Sinds digitaal tekstverwerken mogelijk is, zijn er hoe langer hoe meer opties om de meest arbeidsintensieve kantoorwerkzaamheden te automatiseren. Het samenvoegen van brieven is daar één van.

Brieven schrijven en e-mailen in het Engels

Gratis

Bekijken

Ook al komen het Spaans en Chinees hoe langer hoe meer op, Engels zal nog wel een tijdje de voertaal blijven voor communicatie over de grenzen heen. Twijfel je aan jezelf als je in het Engels moet corresponderen?

Digitale fotografie

Gratis

Bekijken

Wil je graag goed worden in fotograferen? Start dan met deze online cursus. Je leert alle basistechnieken en doet genoeg kennis op om jouw fotografie te verbeteren.

Google Analytics

Gratis

Bekijken

Google Analytics is de populairste applicatie om het gedrag van de bezoekers op je website te meten. Het geeft inzicht in alles wat zich op jouw website afspeelt.

Inkoop

Gratis

Bekijken

Alleen natuurtalenten doen de inkoop voor hun onderneming op basis van hun fijne neus voor zakendoen. Maar inkopen kun je ook leren!

Introductie Elektrotechniek

Gratis

Bekijken

Elektrotechniek zorgt voor vooruitgang.

Jezelf persoonlijk ontwikkelen!

Gratis

Bekijken

Jezelf persoonlijk ontwikkelen? 

Klachten behandelen

Gratis

Bekijken

Ben je diep in je hart bang voor klanten met klachten? Of vind je het gewoon lastig om met klachten om te gaan? Hoe groot is de kans dat je bij een klagende klant met de mond vol tanden staat?

Klachten en lastige klanten

Gratis

Bekijken

Klachten en lastige klanten, iedereen die op de een of andere manier werkt met klanten heeft er wel eens mee te maken. Soms is het moeilijk te beslissen hoe je omgaat met een klant die een klacht heeft.

Klanten en opdrachten verwerven

Gratis

Bekijken

Het moeilijke woord voor klanten en opdrachten verwerven is 'acquisitie'. Acquisitie hoort gewoon bij jouw taak als ondernemer. Daarom is het goed als je in ieder geval vertrouwd bent met de belangrijkste uitgangspunten voor een goede acquisitie.

Klantgericht denken en handelen

Gratis

Bekijken

Managers en leidinggevenden in de retail stellen hoge eisen aan hun personeel als het gaat om klantgerichtheid en klantvriendelijkheid. Terecht, want het is de bedoeling dat klanten met plezier in jouw winkel terugkomen om inkopen te doen!

Klantgericht schrijven

Gratis

Bekijken

Hoewel we (bijna) nooit meer brieven sturen, schrijven we tegenwoordig meer dan ooit. Klantcontact verplaatst zich door bijvoorbeeld Social Media ook steeds meer naar diverse kanalen.

Klantgericht werken

Gratis

Bekijken

Klantgericht werken begint bij het weten wie je klant is en vervolgens weten wat hij/zij eigenlijk wil. In deze online cursus leer je niet alleen die twee dingen, maar ook hoe je jouw klantgerichtheid vervolgens praktisch kan verbeteren.

Krachtig argumenteren

Gratis

Bekijken

Snel en effectief reageren op een uitspraak die je niet bevalt of met kracht je mening formuleren en onderbouwen. Krachtig argumenteren is vooral een kwestie van helder en stapsgewijs nadenken en hoofdzaken van bijzaken onderscheiden.