Accountmanagement - Klanten en opdrachten verwerven

Gratis

Bekijken
Accountmanagement.

Het moeilijke woord voor klanten en opdrachten verwerven is 'acquisitie'. Acquisitie hoort gewoon bij jouw taak als ondernemer.

Adobe Illustrator

Gratis

Bekijken

Adobe Illustrator is de perfecte tool voor ontwerpers én voor iedereen die zelf een logo wil leren ontwerpen. De basisvaardigheden om te ontwerpen met Adobe Illustrator leer je in deze online cursus.

Adobe Indesign

Gratis

Bekijken

InDesign is een Adobe programma om lay-outs mee te publiceren. Wil je leren om mooie posters te maken of digitale publicaties perfect vorm te geven? Dan is kennis van InDesign een must.

Adobe Photoshop

Gratis

Bekijken

Photoshop is het meest gebruikte softwarepakket voor het bewerken van afbeeldingen. Een handig pakket als je marketingmateriaal wilt produceren voor je werk, maar bijvoorbeeld ook veel gebruikt om persoonlijke foto's te bewerken.

Agile in het kort

Gratis

Bekijken

De agile werkwijze is wereldwijd een van de meest gebruikte projectmanagement methodes. In de online cursus 'Agile in het kort' ga je je concentreren op de essentie van Agile.

Agile Projectmanagement

Gratis

Bekijken

De agile werkwijze is wereldwijd een van de meest gebruikte projectmanagementmethodes. Je werkt incrementeel en iteratief aan oplossingen. Zegt je dat nog niet zo veel? Geen zorgen. In deze online cursus leer je de gehele basis. 

Basis DISC test

Gratis

Bekijken

De Studdy basis DISC test is een eenvoudige persoonlijkheidstest. Na het beantwoorden van een aantal vragen krijg je een globaal maar goed beeld van je gewenste communicatie-  of gedragsstijl.

Basis logistiek

Gratis

Bekijken

Heb jij iets met logistiek? Werk je in een distributiecentrum? Dan heb je een grote kans dat je  alleen iets weet van de dingen die jij op jouw afdeling moet doen.

Basis Microsoft Office

Gratis

Bekijken

Je hebt vast al wel eens met Microsoft Office gewerkt. Toch heeft het software pakket veel meermogelijkheden dan men in eerste instantie denkt.

Brieven schrijven en e-mailen in het Engels

Gratis

Bekijken

Ook al komen het Spaans en Chinees hoe langer hoe meer op, Engels zal nog wel een tijdje de voertaal blijven voor communicatie over de grenzen heen. Twijfel je aan jezelf als je in het Engels moet corresponderen?

Digitale fotografie

Gratis

Bekijken

Wil je graag beter worden in fotograferen? In deze online cursus leer je alle basistechnieken. Je hebt uiteraard een camera nodig. Daarop moet je minimaal de diafragma en sluitertijd kunnen instellen.

Google Analytics

Gratis

Bekijken

Google Analytics is de populairste applicatie om het gedrag van de bezoekers op je website te meten. Het geeft inzicht in alles wat zich op jouw website afspeelt.

Google Analytics

Gratis

Bekijken

Google Analytics is the most popular application to measure the behaviour of visitors on your website. It provides insight into everything that takes place on your website.

Introductie Elektrotechniek

Gratis

Bekijken

Elektrotechniek zorgt voor vooruitgang.

Jezelf persoonlijk ontwikkelen!

Gratis

Bekijken

Jezelf persoonlijk ontwikkelen? 

Klachten behandelen

Gratis

Bekijken

Ben je diep in je hart bang voor klanten met klachten? Of vind je het gewoon lastig om met klachten om te gaan? Hoe groot is de kans dat je bij een klagende klant met de mond vol tanden staat?

Klachten en lastige klanten

Gratis

Bekijken

Klachten en lastige klanten; iedereen die op de een of andere manier werkt met klanten heeft er wel eens mee te maken. Soms is het moeilijk te beslissen hoe je omgaat met een klant die een klacht heeft.

Klantgericht denken en handelen

Gratis

Bekijken

Managers en leidinggevenden in de retail stellen hoge eisen aan hun personeel als het gaat om klantgerichtheid en klantvriendelijkheid. Terecht, want het is de bedoeling dat klanten met plezier in jouw winkel terugkomen om inkopen te doen!

Klantgericht schrijven

Gratis

Bekijken

Hoewel we (bijna) nooit meer brieven sturen, schrijven we tegenwoordig meer dan ooit. Klantcontact verplaatst zich door bijvoorbeeld Social Media steeds meer naar diverse kanalen.

Klantgericht werken

Gratis

Bekijken

Klantgericht werken begint bij het weten wie je klant is en vervolgens weten wat hij/zij eigenlijk wil. In deze online cursus verdiep je je daarin. Bovendien leer je hoe je jouw klantgerichtheid praktisch kan verbeteren.

Krachtig argumenteren

Gratis

Bekijken

Snel en effectief reageren op een uitspraak die je niet bevalt of met kracht je mening formuleren en onderbouwen. Krachtig argumenteren is vooral een kwestie van helder en stapsgewijs nadenken en hoofdzaken van bijzaken onderscheiden.

Krachtig contact met je klant

Gratis

Bekijken

Communicatie, daar draait het om in de ontmoeting tussen jou als verkoopmedewerker en de klant. In deze online cursus word je volledig bijgepraat over de voornaamste wetenswaardigheden van de communicatie in een winkelsituatie.

Krachtig presenteren met Powerpoint

Gratis

Bekijken

"Krachtig presenteren met Powerpoint" is de snelste weg naar het creëren van boeiende presentaties. Ben je onzeker over je vaardigheden in het omgaan met één van de beste presentatiemedia van dit moment?

Krachtige klantenbinding volgens de CRM-strategie

Gratis

Bekijken

Ben je op zoek naar een eigentijdse, strategische manier om je bestand met klanten en relaties te beheren? En wil je daarbij kiezen voor een geïntegreerde benadering?

Lean Six Sigma

Gratis

Bekijken

Lean Six Sigma is a well-known method. Lean, of course, is known for reducing waste in the organization. Especially in the last years it seems that the method is being used more and more.