Afvallen

Gratis

Bekijken

Soms lijkt het wel of iedereen met zijn gewicht bezig is. Via de media word je gebombardeerd met de mooiste beloften: van snel, makkelijk en ook nog lekker door blijven eten. De meeste beloften zijn nergens op gebaseerd.

Assertiviteit

Gratis

Bekijken

In de online cursus 'Assertiviteit' werk je elke dag aan het ontwikkelen van assertiviteit. Je ontwikkelt dit namelijk door het steeds zetten van kleine stappen. Zo leer je steeds een beetje meer voor jezelf opkomen.

Assertiviteit in het kort

Gratis

Bekijken

Assertiviteit is voor veel mensen een complex onderwerp. Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen sub-assertief en agressief? Deze introductiecursus is een goed begin om daar meer zicht op te krijgen.

Gelukkig leven

Gratis

Bekijken

Hoeveel heeft geluk te maken met de eisen die jij aan het leven stelt? Wanneer is een mens eigenlijk gelukkig? Hoe eenvoudig of hoe moeilijk is geluk te beïnvloeden? In deze online training komt het allemaal aan bod.

Mindfulness

Gratis

Bekijken

In de online cursus 'Mindfulness' ga je met vijf verschillende onderdelen aan het werk. De onderdelen komen elke week terug, namelijk ademhaling, waarneming, observeren, actie en meditatie. Iedere week ziet het programma er hetzelfde uit.

Mindfulness

Gratis

Bekijken

Er wordt veel geschreven over mindfulness en het aanbod aan cursussen is gigantisch.

Mindfulness

Gratis

Bekijken

The online course Mindfulness will take five weeks and this is for a reason. By committing and practicing for a longer period of time every day, you will be able to visibly improve your ability to concentrate.

Ontspannen met Yoga

Gratis

Bekijken

Yoga is een van de populairste sporten van het moment. Het is een manier van ontspannen, rekken en strekken maar ook zeker van inspannen. Door de diversiteit aan soorten yoga kan je van zeer ontspannen tot zeer intensief trainen.

Persoonlijke effectiviteit

Gratis

Bekijken

Ken je dat onvoldane gevoel dat niets vanzelf gaat of dat je niet gedaan krijgt wat je wil? In deze online training reiken we je de tools aan die je nodig hebt om daar verandering in te brengen.

Persoonlijke effectiviteit

Gratis

Bekijken

Merk je dat er nog wel wat te verbeteren valt aan de manier waarop je functioneert en heb je behoefte aan een overzichtelijke serie aanwijzingen die onmiddellijk in de praktijk vertaald kunnen worden?

Persoonlijke kracht & uitstraling

Gratis

Bekijken

Persoonlijke kracht is essentieel voor werkplezier en succes. Hier moet je eigenlijk altijd aan blijven werken. Deze online training is met name gericht op zelfinzicht en het effect dat je hebt op anderen leren beïnvloeden.

U19-1 Gezonde Leefstijl

Gratis

Bekijken

Een gezonde manier van leven is voor iedereen belangrijk. Deze online cursus leefstijl kan daar bij helpen. Gezond leven betekent onder andere dat je jezelf fitter gaat voelen, makkelijker kunt bewegen en veel energie hebt.

Werken doe je het grootste deel van je dag en het is belangrijk om daar om op een gezonde manier mee om te gaan. Wanneer je dat namelijk niet doet, kan je allerlei klachten krijgen zoals vermoeidheid, stress, hoofdpijn en nek- en rugklachten.

Vitaliteit

Gratis

Bekijken

Vitaliteit is belangrijk voor iedereen. Maar hoe wordt je nu precies vitaal? En hoe weet je of je vitaal bent of niet? Deze praktische online training helpt je op weg.

Vitality

Gratis

Bekijken

Vitality is important for everyone. But how do you achieve vitality?

Vitaminen - Mineralen

Gratis

Bekijken

Vitaminen en mineralen zijn niet meer weg te denken uit de schappen in de drogisterij en de supermarkt.