Afvallen

Gratis

Bekijken

Soms lijkt het wel of iedereen met zijn gewicht bezig is. Via de media word je gebombardeerd met de mooiste beloften: van snel, makkelijk en ook nog lekker door blijven eten. De meeste beloften zijn nergens op gebaseerd.

Assertiviteit

Gratis

Bekijken

In de online cursus “Assertiviteit” ga je elke dag werken aan het ontwikkelen van assertiviteit. Je ontwikkelt dit namelijk door het steeds zetten van kleine stappen en steeds een beetje meer voor jezelf opkomen.

Assertiviteit in het kort

Gratis

Bekijken

In de online cursus “Assertiviteit in het kort” leer je de basis over assertiviteit. Assertiviteit is voor veel mensen een complex onderwerp. Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen sub-assertief en agressief?

Gelukkig leven

Gratis

Bekijken

Hoeveel heeft geluk te maken met de eisen die jij aan het leven stelt? Wanneer is een mens eigenlijk gelukkig? Hoe eenvoudig of hoe moeilijk is geluk te beïnvloeden? In deze online training komt het allemaal aan bod.

Instructie verantwoord alcoholgebruik

Gratis

Bekijken

Ben jij als vrijwilliger medeverantwoordelijk voor de veiligheid en voor de goede sfeer in de sportkantine of in het verenigingsgebouw? Een grote kans dat je ook iets moet weten over het verantwoord verstrekken van alcoholische dranken.

Mindfulness

Gratis

Bekijken

Er wordt veel geschreven over mindfulness en het aanbod aan cursussen is gigantisch. Als jij snel op een zakelijke manier geïnformeerd wilt worden, dan is deze compacte, praktische online cursus precies de training die je nodig hebt.

Mindfulness

Gratis

Bekijken

In de online cursus 'Mindfulness' ga je met vijf verschillende onderdelen aan het werk. De onderdelen komen elke week terug, namelijk ademhaling, waarneming, observeren, actie en meditatie. Iedere week ziet het programma er hetzelfde uit.

Ontspannen met Yoga

Gratis

Bekijken

Deze praktische online cursus leert je alles rondom yoga en maakt deel uit van het thema hobby & vrije tijd.

Persoonlijke effectiviteit

Gratis

Bekijken

Deze praktische online training helpt je je persoonlijke effectiviteit te verbeteren en maakt deel uit van het thema persoonlijke effectiviteit.

Persoonlijke effectiviteit

Gratis

Bekijken

Waarom zou je een cursus 'Persoonlijke effectiviteit' volgen? Om te leren hoe jij of je medewerkers nog beter kunnen functioneren, bijvoorbeeld.

Persoonlijke kracht & uitstraling

Gratis

Bekijken

Persoonlijke kracht is essentieel voor werkplezier en succes. Hier moet je eigenlijk altijd aan blijven werken. Deze online training is met name gericht op zelfinzicht en het effect dat je hebt op anderen leren beïnvloeden.

U19-1 Gezonde Leefstijl

Gratis

Bekijken

Deze cursus U19-1 Een gezonde leefstijl helpt je een gezonde leefstijl te ontwikkelen en maakt deel uit van het thema Vitaliteit.

Werken doe je het grootste deel van je dag en het is belangrijk om daar om op een gezonde manier mee om te gaan. Wanneer je dat namelijk niet doet, kan je allerlei klachten krijgen zoals vermoeidheid, stress, hoofdpijn en nek- en rugklachten.

Vitaliteit

Gratis

Bekijken

Deze online cursus helpt je op het gebied van vitaliteit en maakt deel uit van het thema gezondheid, zorg & welzijn.

Vitaminen - Mineralen

Gratis

Bekijken

Vitaminen en mineralen zijn niet meer weg te denken uit de schappen in de drogisterij en de supermarkt.