Catalogus Created with Sketch.

Catalogus

Afvallen

Gratis

Bekijken

Soms lijkt het wel of iedereen met zijn gewicht bezig is. Via de media word je gebombardeerd met de mooiste beloften: van snel, makkelijk en ook nog lekker door blijven eten. De meeste beloften zijn nergens op gebaseerd.

Assertiviteit

Gratis

Bekijken

In de online cursus “Assertiviteit” ga je elke dag werken aan het ontwikkelen van assertiviteit. Je ontwikkelt dit namelijk door het steeds zetten van kleine stappen en steeds een beetje meer voor jezelf opkomen.

Assertiviteit in het kort

Gratis

Bekijken

In de online cursus “Assertiviteit in het kort” leer je de basis over assertiviteit. Assertiviteit is voor veel mensen een complex onderwerp. Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen sub-assertief en agressief?

Gelukkig leven

Gratis

Bekijken

Hoeveel heeft geluk te maken met de eisen die jij aan het leven stelt? Wanneer is een mens eigenlijk gelukkig? Hoe eenvoudig of hoe moeilijk is geluk te beïnvloeden?

Instructie verantwoord alcoholgebruik

Gratis

Bekijken

Ben jij als vrijwilliger medeverantwoordelijk voor de veiligheid en voor de goede sfeer in de sportkantine of in het verenigingsgebouw? Een grote kans dat je ook iets moet weten over het verantwoord verstrekken van alcoholische dranken.

Mindfulness

Gratis

Bekijken

Deze praktische online cursus helpt je om mindfulness te integreren in je leven en maakt deel uit van de thema's persoonlijke effectiviteit en gezondheid.

Mindfulness

Gratis

Bekijken

Er wordt veel geschreven over mindfulness en het aanbod aan cursussen is gigantisch.

Ontspannen met Yoga

Gratis

Bekijken

Deze praktische online cursus leert je alles rondom yoga en maakt deel uit van het thema hobby & vrije tijd.

Persoonlijke effectiviteit

Gratis

Bekijken

Deze praktische online training helpt je je persoonlijke effectiviteit te verbeteren en maakt deel uit van het thema persoonlijke effectiviteit.

Persoonlijke effectiviteit

Gratis

Bekijken

Deze uitgebreide online cursus helpt je je persoonlijke effectiviteit te verbeteren en maakt deel uit van het thema persoonlijke effectiviteit.

Persoonlijke kracht & uitstraling

Gratis

Bekijken

Deze training helpt je je persoonlijke kracht te ontdekken en je uitstraling te verbeteren en maakt deel uit van het thema persoonlijke effectiviteit.

U19-1 Gezonde Leefstijl

Gratis

Bekijken

Deze cursus U19-1 Een gezonde leefstijl helpt je een gezonde leefstijl te ontwikkelen en maakt deel uit van het thema Vitaliteit.

Werken doe je het grootste deel van je dag en het is belangrijk om daar om op een gezonde manier mee om te gaan. Wanneer je dat namelijk niet doet, kan je allerlei klachten krijgen zoals vermoeidheid, stress, hoofdpijn en nek- en rugklachten.

Vitaliteit

Gratis

Bekijken

Deze online cursus helpt je op het gebied van vitaliteit en maakt deel uit van het thema gezondheid, zorg & welzijn.

Vitaminen - Mineralen

Gratis

Bekijken

Vitaminen en mineralen zijn niet meer weg te denken uit de schappen in de drogisterij en de supermarkt.