Beter slapen

Gratis

Bekijken

Doel van de cursus

Gelukkig leven

Gratis

Bekijken

Hoeveel heeft geluk te maken met de eisen die jij aan het leven stelt? Wanneer is een mens eigenlijk gelukkig? Hoe eenvoudig of hoe moeilijk is geluk te beïnvloeden? In deze online training komt het allemaal aan bod.

Goed genoeg, weg met je onzekerheid

Gratis

Bekijken

Herken je de situatie waarin je volledig wordt overvallen door een gevoel van domheid of onzekerheid? De momenten waarop je niets liever wil dan onzichtbaar worden, door de grond wegzakken en het moment uit ieders geheugen wissen.

Het mooiste uit de put halen: groei-principes bij tegenslagen in je leven

Gratis

Bekijken

Het hoort bij het leven, zeggen ze: tegenslagen. Een ontslag, scheiding, ongeluk, ziekte, het verlies van een naaste. Allemaal impactvolle gebeurtenissen die je wereld (tijdelijk) op zijn kop zetten.

Mindfulness om bewust en aandachtig in het leven te staan

Gratis

Bekijken

Er wordt veel geschreven over mindfulness en het aanbod aan cursussen is gigantisch.

Oorzaken en gevolgen van overgewicht

Gratis

Bekijken

Soms lijkt het wel of iedereen met zijn gewicht bezig is. Via de media word je gebombardeerd met de mooiste beloften: van snel, makkelijk en ook nog lekker door blijven eten. De meeste beloften zijn nergens op gebaseerd.

U19-1 Gezonde Leefstijl

Gratis

Bekijken

Een gezonde manier van leven is voor iedereen belangrijk. Deze online cursus leefstijl kan daar bij helpen. Gezond leven betekent onder andere dat je jezelf fitter gaat voelen, makkelijker kunt bewegen en veel energie hebt.

Vergroot je persoonlijke effectiviteit door zelfmanagement

Gratis

Bekijken

Merk je dat er nog wel wat te verbeteren valt aan de manier waarop je functioneert en heb je behoefte aan een overzichtelijke serie aanwijzingen die onmiddellijk naar de praktijk vertaald kunnen worden?

Vitaminen - Mineralen

Gratis

Bekijken

Vitaminen en mineralen zijn niet meer weg te denken uit de schappen in de drogisterij en de supermarkt.

Voldoende bewegen zonder sporten

Gratis

Bekijken

Wil je meer bewegen en fitter worden, maar heb je geen zin om te sporten, volg dan deze cursus. Je leert wat je zelf kan doen om de voldoende te bewegen om gezond te worden en te blijven, zonder te moeten sporten.