Catalogus Created with Sketch.

5 Tools voor Effectief Leiderschap

Gratis voor medewerkers uit de branche
Meld aan

De scholing '5 Tools voor Effectief Leiderschap' omvat de e-learning modules 'Coachen', 'Coachend leidinggeven', 'Situationeel leidinggeven', 'Delegeren' en 'Macht en charisma'; tevens wordt aan de cursist de mogelijkheid geboden van meerdere contactmomenten waarin elementaire onderdelen van de leerinhoud worden behandeld.

Met de '5 Tools voor Effectief Leiderschap' krijg je alle belangrijke aspecten van doeltreffend leidinggeven mee.

Duur

Het traject '5 Tools voor Effectief Leiderschap' duurt ca. 40 uur. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, maak dan gebruik van de ondersteunende lesmaterialen en leerinterventies. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 60 uur.

Doelgroep

Deze scholing is geschikt voor managers, leidinggevenden, teamleiders, projectteamleden, beleidsmakers en werkgevers. Advies vooropleiding: MBO4. Als je deze online leergang wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Beslissen en activiteiten initiëren, Aansturen, Begeleiden, Aandacht en begrip tonen, Samenwerken en overleggen, Ethisch en integer handelen, Relaties bouwen en netwerken, Overtuigen en beïnvloeden, Presenteren, Vakdeskundigheid toepassen, Analyseren, Onderzoeken, Op de behoeften en verwachtingen van de 'klant' richten, Kwaliteit leveren, Omgaan met verandering en aanpassen, Met druk en tegenslag omgaan, Gedrevenheid en ambitie tonen, Ondernemend en commercieel handelen, Bedrijfsmatig handelen.

Lesmaterialen

De cursus '5 Tools voor Effectief Leiderschap - ' bestaat uit:

  • VideoColleges
  • E-books
  • Diverse oefen- en controlebladen
  • Samenvattingen

Toetsing

De cursus '5 Tools voor Effectief Leiderschap - ' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.