Catalogus Created with Sketch.

4 Tools voor Schriftelijk Communiceren

Gratis voor medewerkers uit de branche
Meld aan

De leergang '4 Tools voor Schriftelijk Communiceren' omvat de e-learning modules 'Persbericht schrijven', 'Zakelijke brieven schrijven', 'Blogs en columns schrijven' en 'Notuleren'; tevens wordt aan de cursist de mogelijkheid geboden van meerdere contactmomenten waarin elementaire onderdelen van de leerinhoud worden behandeld.

De '4 Tools voor Schriftelijk Communiceren' zijn gericht op het duidelijk en samenhangend leren formuleren van diverse boodschappen die je schriftelijk over wilt brengen: zo leer je het opzetten en schrijven van een persbericht, krijg je de belangrijkste aandachtspunten bij het schrijven van zakelijke brieven mee, word je geïntroduceerd in het schrijven van blogs en columns en krijg je heldere aanwijzingen voor het maken van notulen.

Duur

Het traject '4 Tools voor Schriftelijk Communiceren' duurt ca. 12 uur. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, maak dan gebruik van de ondersteunende lesmaterialen en leerinterventies. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor minimaal 20 uur.

Doelgroep

Dit traject is geschikt voor medewerkers die hun vaardigheden op het gebied van schriftelijke communicatie willen aanscherpen en verbeteren. Advies vooropleiding: MBO4. Als je deze training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Plannen en organiseren, Overtuigen en beïnvloeden, Formuleren en rapporteren, Presenteren, Analyseren, Creëren en innoveren.

Lesmaterialen

De cursus '4 Tools voor Schriftelijk Communiceren - ' bestaat uit:

  • VideoColleges
  • E-books
  • Diverse oefen- en controlebladen
  • Samenvattingen

Toetsing

De cursus '4 Tools voor Schriftelijk Communiceren - ' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.