Catalogus Created with Sketch.

Daarom ik! Je ambities realiseren door jezelf te profileren

Gratis voor medewerkers uit de branche
Meld aan

Vertel eens… Waarom moet ik jou kiezen voor deze interessante klus? Wanneer moet jouw naam vallen in een netwerkgesprek? Bij welke uitdagingen ben juist jij degene die mij begrijpt en verder kan helpen? 

Als expert, adviseur of ondernemer moet je zonder te aarzelen een ‘daarom-antwoord’ op deze vragen kunnen formuleren. Een antwoord waaruit glashelder blijkt dat jij de beste keuze bent voor de ander. In dit boek leer je alles over persoonlijke marketing en vind je oefeningen die je helpen een overtuigend ‘daarom-antwoord’ te formuleren. Wees gerust: we blijven ver weg van opgeblazen verhalen, een opgepoetst LinkedIn-profiel en nietszeggende kretologie. Wat we wél doen, is je uitdagen de beste versie van jezelf te ontwikkelen; je ambities realiseren door jezelf te profileren. Zodat je jezelf en je loopbaan naar een hoger plan tilt. 

• Het eerste boek over persoonlijke marketing dat laat zien hoe jij de aangewezen persoon wordt om veranderingen in je organisatie door te voeren. 
• Zinvolle oefeningen voor het ontwikkelen van een warm persoonlijk profiel en een sterke professionele positie. 
• Praktisch, no-nonsense en to the point.

Auteur

Cees Harmsen is expert op het gebied personal branding. Vanuit zijn bedrijf Mindsetter en als vestigingsdirecteur bij Van Ede en Partners is hij dagelijks bezig met de personal branding van ondernemers, politici en creatieve geesten die behoefte hebben aan een onderscheidend, authentiek profiel. Hij schreef eerder Personal branding in turbulente tijden, Opmerkelijke Ik en Present.

Competenties

Netwerkgesprek; uitdaging; expert; adviseur; ondernemen; beste keuze; persoonlijke marketing; ambitie; jezelf profileren; Cees Harmsen