Catalogus Created with Sketch.

De 15 geheimen over timemanagement (samenvatting)

Gratis voor medewerkers uit de branche
Meld aan

Samenvatting van het boek: 15 Secrets Successful People Know About Time Management.

Kevin Kruse vroeg miljardairs, ''gewone'' succesvolle ondernemers, olympisch atleten en elitestudenten wat hen zo productief maakt. Dit werd een samenvatting van vele boeken over time management, met 15 van de belangrijkste tips. Bij Kruse in de vorm van een heel boek; hier nu, qua tijdwinst, nog veel compacter. Lees verder...

De auteur

Kevin Michael Kruse  is een Amerikaanse historicus die hoogleraar geschiedenis is aan Princeton University. Zijn onderzoeksinteresses omvatten de politieke, sociale en stedelijke / voorstedelijke geschiedenis van het 20e-eeuwse Amerika, met een bijzondere focus op het maken van modern conservatisme. Buiten de academische wereld heeft Kruse veel aandacht getrokken en gevolgd voor zijn Twitter-threads, waar hij historische context biedt en historisch onderzoek toepast op actuele politieke gebeurtenissen.

Over de samenvattingen van SpeedMBA

De samenvattingen van SpeedMBA zijn ultracompact. Of het origineel nu een boek van 200 of van 500 pagina’s is, steeds krijg je in het equivalent van 1,5 tot 2 A4 de gehele essentie van het boek mee. Voor de één is dit de ideale lengte om de kernboodschappen mee te pakken, voor de ander kan het als een aftasting dienen om het echte boek te gaan lezen.

De samenvatter Machiel Emmering

Machiel studeerde economie en bedrijfskunde, en is gepromoveerd bij Nyenrode. Hij past dit toe als management consultant, trainer, projectmanager, en ondernemer.

Hij werkte voor o.a. DNB, Sara Lee en Philips, en sinds 2007 als zzp’er voor corporates (o.a. ING, MasterCard, eBay), ministeries (o.a. EZ, I&W, VWS), en grote MKB’ers (o.a. Heerema, TFG, TOPdesk).

Machiel heeft vele artikelen en een diverse boeken geschreven, waaronder Het Bedrijf, de verkorte handleiding en 100 Business Bites. Zijn stijl is los en informeel, maar hij zit wel strak op inhoud. Zijn “ding” is om omvangrijke en schijnbaar complexe gebieden toch logisch, compact en toegankelijk voor iedereen te maken. Zo ontstonden ook de samenvattingen van SpeedMBA.