Catalogus Created with Sketch.

De basis van goed leiderschap

Gratis voor medewerkers uit de branche
Meld aan

Wil je verder groeien in de organisatie en een meer leidinggevende rol gaan bekleden dan kan deze leerlijn je daar goed bij helpen.

Je leert de basis van goed leiderschap. We starten de leerlijn met de Professionele DISC persoonlijkheidstest waarin je een beter beeld krijgt van je eigenschappen en hoe je reageert in bepaalde situaties. Als je jezelf beter leert kennen, ben je ook beter in staat om anderen te sturen en te motiveren. De leerlijn bestaat verder uit thema's als "Organisatie" waarin je de basisprincipes van organisaties leert begrijpen, "Motiveren" waarin je praktisch en doeltreffend leert kijken naar de manier waarop jij jouw omgang met medewerkers en collega's zo kunt verbeteren, "Coachen" waarin je leert om systematisch te kijken naar de rol als coach en "Middle-management". Na afronden van deze training heb je een goede basis gelegd voor een succesvolle rol als leidinggevende. Veel succes!

De leerlijn " De basis van goed leiderschap" duurt ongeveer 30 dagen. Na afloop van ieder onderdeel van de leerlijn ontvang je een certificaat van de desbetreffende aanbieder.