Catalogus Created with Sketch.

Timemanagement

Gratis voor medewerkers uit de branche
Meld aan

Iedereen heeft wel eens te weinig tijd en teveel werk, maar op het moment dat dit structureel zo is, of als je er ongelukkig van wordt, is het tijd om er iets aan te doen. Gelukkig bestaan er eenvoudige technieken en modellen die je direct op weg kunnen helpen om je werk en tijd beter te organiseren. We beginnen simpel en klein en dagen je gedurende de weken steeds wat meer uit. Geen tijd voor timemanagement? Na deze online cursus zeker wel!

Doel van de cursus

In de online training 'Timemanagement' leer je de technieken en modellen om je werk en tijd beter te organiseren.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Toepassen van technieken en modellen om je werk en tijd beter te organiseren
  • Heldere doelen stellen
  • Prioriteren
  • Meer grip op stressvolle situaties

Duur en studiebelasting

De online training 'Timemanagement' duurt ongeveer 5 weken. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kunt verwerken.

Doelgroep

Deze online training past bij je als je je tijd beter wil organiseren. Het maakt niet uit of je bij een grote productieorganisatie werkt of zzp'er bent.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Plannen en organiseren, Prioriteren.

Lesmaterialen

De online cursus 'Timemanagement' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Je ontvangt een bewijs van deelname, in de vorm van een certificaat.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.