News Created with Sketch. Geplaatst op:
20-07-2020
.

E-learning: Fluitend veranderen

Als alles zou kunnen, wat zou je dan veranderen? Het e-book Fluitend veranderen biedt concrete handvatten waarmee je patronen kunt doorbreken.

Heb je het gevoel dat je geen grip hebt op jouw leven of werk? Laat je alles aan het toeval over? Kom onder ogen wat je niet bevalt. Bedenk waar je heen wilt en wat je daarvoor moet doen. Dit kan op allerlei gebied zoals:

 1. Financiën: Stel jezelf de vraag hoe je er financieel voor staat? Zijn er zorgen en zo ja, waar maak je je zorgen over.
 2. Carrière: Doe je werk dat je leuk vindt?
 3. Gezondheid: Hoe gezond ben je?
 4. Fitheid: Is je conditie op peil?
 5. Mentaal: Hoe zit je in je vel? Geniet van het leven?
 6. Spiritueel: Ben je innerlijk in balans? Heb je tijd voor jezelf?

 

De eerste stap is bewust worden van wat je niet bevalt. Bedenk wat je wilt veranderen, waarom je dat wilt en wat je daarvoor moet doen. De tweede stap is in actie komen. De derde stap is reflectie: hoe is het gegaan en wat moet ik bijsturen? Het audioboek Fluitend veranderen vertelt in je in 2 uur hoe je zelf een verandering op gang kunt brengen.

Tip: Veranderen is spannend maar niet eng. Vertrouw erop dat het goed komt.

PRAKTISCHE GEGEVENS EN AANMELDEN:
 • Kosten: gratis voor medewerkers uit de branche
 • Studieduur: luisteren op eigen tempo · Aanmelden: niet nodig, je kunt direct luisteren via deze link
 • Certificaat: geen

 

Wil je meer grip op veranderingen in jouw werk of in jouw leven? Als medewerker in de branche kun je meer gratis cursussen volgen op dit gebied. Wat dacht je van deze:

 • Financieel gezond zijn: Wat hebben geld en gezondheid met elkaar te maken? Best veel. Het is belangrijk om zonder geldzorgen door het leven te gaan.
 • Stressmanagement: Veel mensen ervaren stress op hun werk. Begrijp waar bij jou de stress vandaan komt, zodat je weet wat je eraan kan doen.
 • Vitaliteitstest: Vitaliteit wordt wel omschreven als de hoeveelheid energie die je hebt om te leven. Hoe is het met jouw vitaliteit gesteld? Doe de test en ontdek of en hoe je je vitaliteit kunt verbeteren
 • Ontwikkel jezelf: Neem de regie over je eigen carrière en volg je passie en je dromen. Dit leertraject helpt je meer inzicht te krijgen in je doelen en deze uiteindelijk ook te bereiken.
 • Meer energie krijgen: 10 video's laten zien hoe je je energie kunt beheren gedurende de hele dag.

 

Heb je praktische vragen over veranderingen op de werkvloer? Neem dan contact op met een van de Jouw Toekomst Adviseurs. Of bel of mail voor meer informatie: 023-515 88 00 of info@schavenaanjouwtoekomst.nl.