News Created with Sketch. Geplaatst op:
22-01-2021
.

Cursussen over cash

In onze catalogus vind je naast cursussen en trainingen op het gebied van vakkennis en gezondheid ook leermogelijkheden op financieel gebied.

Als je financiën op orde zijn dan geeft dat een hoop rust. Misschien weet je niet precies waar je moet beginnen of vermoed je dat je niet alle mogelijkheden benut. Probeer dan eens een van onze financiële cursussen. Ze zijn gratis voor medewerkers in de meubel- en interieurbranche. In onze catalogus vind je naast cursussen en trainingen op het gebied van vakkennis en gezondheid ook leermogelijkheden op financieel gebied. Misschien zit er iets voor jou bij:

Introductie in pensioenen

Hoe staat jouw pensioen ervoor? En hoeveel bouw je eigenlijk op bij je werkgever? Het kan goed zijn dat je deze vragen niet kunt beantwoorden zoals zovelen. Daarom is deze introductie in pensioenen ontwikkeld. Je leert alles wat je moet weten over pensioenen, pensioenfondsen, wet- en regelgeving en meer. Gedurende de online cursus kijk je ook naar je eigen pensioen én je leert wat je kunt doen om je pensioen inzichtelijk te krijgen en eventueel aan te vullen.

Besparen

Je was eigenlijk allang van plan om eens goed de bezem door je financiële huishouding te halen. Of misschien werd je door de nood gedwongen een paar drastische maatregelen te nemen. Met de bespaartips uit deze online training kom je verder. Leuker wordt het niet, makkelijker wel. Zeker met de voorbeelden uit de praktijk. 

Schulden wegwerken

Hoe ontstaan de meeste schulden, en beter nog hoe kom je er voorgoed vanaf? Deze online training geeft je praktische tips. Het is een vriendelijke maar dringende aanmoediging om je eigen situatie helder onder ogen te zien en er zelf verantwoordelijkheid voor te nemen. De cursus geeft praktische aanwijzingen om binnen afzienbare termijn je schulden de baas te worden. 

Basis rekenvaardigheden

Rekenvaardigheden zijn niet alleen op school relevant. Ook in het dagelijks leven en in je werk komen ze zeer goed van pas. Is je kennis wat weggezakt en weet je niet meer alle regels en uitgangspunten? Start dan deze online cursus. Binnen een week ben je weer goed op de hoogte.