News Created with Sketch. Geplaatst op:
10-02-2021
.

De AAAH!! van aangifte

Misschien zie je nu al op tegen het invullen van je belastingaangifte. CNV en FNV schieten je te hulp.

De Belastingdienst belooft dan misschien wel dat ze het zo makkelijk mogelijk maken, het is evengoed een hele klus om alle informatie te verzamelen en juist in te vullen. Je bent echt niet de enige die er zo over denkt. Daarom bieden CNV en FNV belastinghulp aan hun leden.

Leden van CNV kunnen een afspraak maken via de website of via 030- 751 1050. Afhankelijk van de coronaregels vindt die fysiek plaats of via de telefoon en beeldbellen. Jij levert de nodige informatie aan en CNV vult je formulier in. Mocht je (voorlopige) aanslag afwijken van waar je op gerekend had, dan biedt CNV nazorg. Voor de belastingaangifte van 1 persoon betaal je €10, voor 2 personen €14.

De belastingservice van FNV start op 15 februari. FNV werkt tijdens de coronacrisis via de mail en telefoon. De service van FNV is gratis voor leden. 

Als je je laat adviseren bij je aangifte dan scheelt dat een hoop stress en misschien word je er financieel ook wel wijzer van. Mogelijk kom je wel in aanmerking voor aftrekposten die je tot nu toe over het hoofd hebt gezien.

Als je voor 1 april aangifte doet dan krijg je voor 1 juli bericht van de Belastingdienst. Weet je nu al dat je dat niet gaat halen, vraag dan snel uitstel aan.