News Created with Sketch. Geplaatst op:
.

In gesprek met Flynn: opleiding volgen naast je werk

Flynn is werkvoorbereider en technisch tekenaar bij Intri B.V., een bedrijf dat interieur op maat maakt. Flynn komt uit de systeembouw en maakte ontwerpen voor stands. Toen Flynn zijn eigen huis kocht, groeide zijn passie voor ontwerp des te meer. Flynn heeft zijn volledige huis uitgetekend en ontworpen. Dit project was voor hem een startsein: hij wilde zich verder verdiepen in de theorie achter het ontwerpen.

 

Start opleiding Interieurarchitectuur en Ontwerp

In diezelfde periode startte Flynn met zijn baan bij Intri B.V. Op eigen initiatief, maar met steun van zijn werkgever, begon hij met de opleiding Interieurarchitectuur en Ontwerp via NCOI. Flynn wist zeker dat hij deze opleiding wilde volgen, maar eenvoudig was het niet. Een opleiding volgen naast een fulltimebaan is niet makkelijk. Toch was hij vastbesloten zijn droom na te jagen. Een jaar lang combineerde hij zijn werk met studeren in de weekend- en avonduren. En met succes!

Een 3D ontwerp van Flynn

Interieurontwerp door Flynn

 

Theorie in praktijk brengen

De resultaten mochten er zijn. Flynn kon de theoretische kennis meteen toepassen in zijn dagelijkse werk. Gelukkig kreeg hij hier ook de ruimte voor vanuit zijn leidinggevende bij Intri B.V. Zo ontwikkelde hij zijn technische én creatieve vaardigheden. Dit was een enorme boost voor zijn zelfvertrouwen. Het heeft hem sterker en zelfverzekerder gemaakt.

De realisatie van het ontwerp van Flynn

Realisatie van interieurontwerp

 

Nooit te oud om te leren

Flynns verhaal benadrukt hoe belangrijk het is om te blijven leren: ongeacht je leeftijd of werkervaring. Je kunt altijd je kennis verbreden! Investeer in jezelf. Dat geeft niet alleen zelfvertrouwen, het is ook nog eens positief voor je loopbaan. Het is nooit te laat om te schaven aan jouw toekomst.

 

Wil je advies over je loopbaan, of heb je vragen over opleidingen of subsidies? Neem dan gerust contact op met Jouw Toekomst Adviseur.