News Created with Sketch. Geplaatst op:
02-04-2021
.

Luisterboek: Denken als Marcel Boekhoorn

Hoe doet-ie dat toch? Marcel Boekhoorn is schandalig rijk en heeft ook nog eens de mooiste vrouwen aan zijn arm. Het luisterboek Denken als Marcel Boekhoorn praat je bij.

Marcel Boekhoorn vergaarde een fortuin met de verkoop van Telfort, hij was eigenaar van de Hema en hij zorgde ervoor dat Ouwehands Dierenpark weer winstgevend werd. En passant haalde hij ook twee reuzenpanda’s vanuit China naar Nederland.

Journalist en auteur Jan Bletz dook in het leven en werk van de man die zich alleen laat zien als levensgenieter en societyfiguur. Hij heeft relaties met de mooiste vrouwen en gaat schijnbaar zorgeloos door het leven.

Wat kunnen we leren van deze man die lachend rijk werd? In onze catalogus vind je het luisterboek Denken als Marcel Boekhoorn. Het biedt een interessant kijkje in de successen en mislukkingen van deze ondernemer. Leuk detail: de vader van Marcel Boekhoorn was timmerman.

In onze catalogus tref je ook de inspirerende verhalen aan van Gordon Ramsay, Donald Trump, André Rieu, Mark Zuckerberg en Elon Musk.

PRAKTISCHE GEGEVENS EN AANMELDEN:

  • Kosten: gratis voor medewerkers uit de branche
  • Studieduur: Het luisterboek Denken als Marcel Boekhoorn duurt 1 uur en 46 minuten.
  • Aanmelden: via de link.