News Created with Sketch. Geplaatst op:
.

Juiste persoon, juiste plek

Uitdagingen in een team, we hebben er allemaal wel eens mee te maken. Collega’s presteren niet zoals je zou willen of de samenwerking laat te wensen over. Herken je dat? Het kan een flinke klus zijn om hier oplossingen voor te vinden. Je wilt de situatie graag verbeteren, maar weet niet goed waar te beginnen.

 

De training van Inzigd biedt hulp

Gelukkig is er een effectieve manier om dit soort problemen aan te pakken. De training van Inzigd is een gerichte communicatietraining, voor iedereen die zijn communicatie op een praktische manier wil verbeteren. Een gemotiveerd team heeft betrekking op iedereen.

De training is heel relevant voor medewerkers in de interieurbouw en meubelindustrie. Veel bedrijven hebben een kantoor en een werkplaats. Soms is het een uitdaging zijn om eenheid te creëren tussen alle medewerkers. Inzigd helpt hierbij.

 

Het doel van de training

De juiste persoon op de juiste plaats. Dat is het voornaamste doel van de training. Dit bereik je alleen maar door de ander te begrijpen. Als je eerst begrijpt hoe je zelf op bepaalde situaties reageert, kun je beter begrijpen waarom anderen op een bepaalde manier reageren. Dankzij effectieve communicatie kun je een team optimaal inzetten. Door de juiste persoon op een plek te zetten die aansluit bij zijn motivatie en houding vergroot je de teamprestatie en het werkplezier.

 

Een effectieve communicatiestrategie

Tijdens de training van Inzigd leer je wat effectieve communicatiestrategieën zijn en hoe je deze effectief inzet. Je leert de juiste vragen te stellen. Zo komen collega’s zonder dat zij dit beseffen, zelf met een voorstel als oplossing. Dat is natuurlijk veel nuttiger dan uit gemak om een oplossing vragen. 

 

Taalgebruik

Een heel belangrijk onderdeel. Tijdens de training ontdek je hoe belangrijk taalgebruik en het kiezen van de juiste woorden is. Simpele woorden hebben grote invloed. Het draagt bij aan begrip van en voor je collega’s. Het maakt je team bewust van hun verantwoordelijkheden.

 

Meld je nu aan voor de training van Inzigd

Wil jij je communicatievaardigheden vergroten? Meld je dan snel aan voor de 4-daagse training bij jouw adviseur Miranda Oosdijk, Anouk van Stipriaan of Reanne Creyghton. Investeer in de toekomst van jezelf, je team en bedrijf en ontdek de kracht en effectiviteit van gerichte communicatie.

 

Startdata training 2023:

  • 27 oktober
  • 10 november
  • 24 november
  • 8 december

 

 Startdata training 2024:

  • 12 januari
  • 2 februari
  • 23 februari
  • 15 maart

 

Overige data 2024 zijn nog niet bepaald.