News Created with Sketch. Geplaatst op:
20-07-2022
.

3 trainingen die je overal kunt volgen, ook in vakantietijd

Misschien vind je in je vakantie eindelijk de rust om een training te volgen. De volgende 3 veelgevraagde trainingen staan ook in vakantieperiode nog op de agenda van ECM-Academy.

Vakantie is een periode om bij te tanken, maar misschien vind je nu juist de rust om een training te volgen. Deze 3 veelgevraagde trainingen staan ook in vakantieperiode nog op de agenda van ECM-Academy. En je kunt ze op meerdere locaties in het land volgen. Werk je in de interieurbouw en meubelindustrie, dan is het meestal mogelijk deze trainingen gratis te volgen, want wij kennen een scholingssubsidie die 100% van je scholingskosten vergoedt.

  • VCA Basisveiligheid: Is veilig werken belangrijk voor jou en je bedrijf? Sommige opdrachtgevers eisen soms zelfs dat je VCA gecertificeerd bent.
  • Heftruckchauffeur: Je heftruckcertificaat kan je met deze training halen. Dat weet je dat je vakkundig en veilig kunt werken met een heftruck.
  • AutoCAD basis: Heb je ambities richting de werkvoorbereiding? In 4 dagen heb je de basis van dit veelgebruikte tekenprogramma onder de knie.