News Created with Sketch. Geplaatst op:
23-08-2021
.

Cursussen: 3 x mentaal

Zit je even niet lekker in je vel? Of denk je dat je meer uit jezelf kunt halen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Met deze 3 cursussen organiseer je je gedachten. En ze zijn ook nog eens gratis voor medewerkers in de meubel- en interieurbranche.

Jezelf de baas
Futloos, ontevreden of gewoon op zoek naar meer? Dan is het tijd om weer de baas over je eigen leven te worden. Dit luisterboek helpt je daarbij. Het biedt praktische inzichten, gebaseerd op psychologische en neurologische feiten. Video’s en oefeningen uit het bijbehorende werkboek ondersteunen deze cursus.

Na afloop weet je waarom je je voelt zoals je je voelt, hoe je meer energie en rust krijgt en hoe je blijvend kunt veranderen. In totaal is er luistermateriaal voor een kleine 5 uur. Aanmelden kan via bovenstaande link.

Proberen lukt altijd: stop perfectiestress, train je faalspieren
Misschien ben jij ook wel zo iemand die altijd gaat voor een 10+. Op zich is er niets mis met perfectionisme, maar het kan je ook verlammen. Sommige perfectionisten durven niet eens ergens aan te beginnen als ze niet zeker weten dat het perfect wordt. Dat is jammer, want dat remt je plezier, creativiteit en prestaties. Dat leidt tot een onvrij en uitputtend leven.

Dit luisterboek redt je van de perfectiestress. Vanuit de gedachte dat proberen altijd lukt, train je je faalspieren met theorie, tips en tools. Met humor worden herkenbare voorbeelden en verrassende opdrachten opgediend. Dit luisterboek duurt ruim 6 uur. Je kunt het uiteraard in stukjes beluisteren. Je meldt je aan via bovenstaande link.

Innerlijke rust
In de online cursus Innerlijke rust leer je hoe je je gedachten beheerst, waardoor je meer invloed hebt op hoe jij je voelt. Deze cursus gaat ervan uit dat geluk niet 1 op 1 samenhangt met geld, een mooi uiterlijk of gezondheid. Geluk hangt samen met de manier waarop je naar jouw situatie kijkt. Als je leert om de schoonheid in alles te zien en als je kunt leren om je gedachten te kalmeren en stress uit te schakelen, dan kun je genieten van je geluk waar je ook bent. Deze training helpt je daarbij.

De cursus bestaat uit e-books, video’s en bonusmaterialen en omvat 10 modules, in totaal goed voor zo’n 7 uur. Na het succesvol afronden van deze cursus ontvang je een certificaat. Aanmelden kan via bovenstaande link.