News Created with Sketch. Geplaatst op:
09-08-2021
.

Cursussen: 3 x nieuw

De catalogus van Schaven aan jouw Toekomst is zeer gevarieerd en wordt vrijwel dagelijks aangevuld met trainingen, boeken of cursussen die je een betere werknemer maken of trainingen waarmee je je horizon verbreedt. Onderstaande opleidingen werden vandaag toegevoegd, samen met tientallen andere.

De wet van Snuf
Managementboek De wet van Snuf gaat over het principe van wederkerigheid: als je iets geeft, krijg je ook wat terug. Als je dit principe toepast kun je je eigen omgeving op een positieve manier beïnvloeden. Volgens Jos Burgers, de auteur van dit boek, kun je dan thuis en op je werk succesvoller zijn. Dit boek leert je de kunst van het geven beheersen. Aan de hand van herkenbare praktijkvoorbeelden belicht Burgers de 26 belangrijkste manieren van geven. Ook laat hij zien welke voorwaarden en risico’s er zijn, en wat geven je uiteindelijk oplevert. Een inspirerend boek, waar je ook smakelijk om kunt lachen.

Meer informatie vind je via deze link.

Hardlopen
Hardlopen helpt tegen depressie en stress. Het tempo waarin je loopt is daarbij niet van belang. Met hardlopen verbrand je bovendien veel calorieën. Hierdoor is het populair bij mensen die willen afvallen. Wist je dat je maximaal afvalt wanneer je 8 km per uur loopt? Met deze online cursus geef je je hardloopcarrière een vliegende start.

De cursus bestaat uit e-books, video's en tips. In totaal goed voor zo’n 6 uur materiaal oftewel 2 weken. Meer informatie vind je via deze link.

De kracht van je denken
James Allen schreef in 1902 het boek As a man thinketh, in het Nederlands De kracht van je denken. De boodschap van het boek is nog steeds springlevend. Onze gedachten zijn de basis voor alles wat wij doen en ons perspectief op het leven. Als je wilt veranderen heb je zelf de sleutel in handen. In de woorden van Allen: Een hovenier onderhoudt zijn tuin door onkruid te wieden, door planten en bloemen te kweken. Zo kunnen wij onze gedachtentuin ook verzorgen, door alle minder goede, onbruikbare en onzuivere gedachten te wieden en alle goede, nuttige en zuivere gedachten te cultiveren met aandacht. Als je hier met liefde en toewijding aan werkt, ontdek je dat alleen jij, als meesterhovenier van je ziel, ook de ware regisseur van je eigen leven kan zijn.

Het luisterboek De kracht van je denken inspireert je om je denken te vernieuwen zodat je een leven vol voldoening kunt leiden. Meer informatie vind je via deze link.

De genoemde cursussen zijn gratis voor medewerkers uit de branche. Heb je vragen over opleidingen of de vergoeding hiervoor, neem dan contact op met info@schavenaanjouwtoekomst.nl of 023 -515 8880.