News Created with Sketch. Geplaatst op:
05-05-2021
.

Leuke training: Werkgeluk

Op zoek naar werkgeluk? Dan is deze leerlijn iets voor jou.

Je werk is meer een opstapeling van moeten dan van willen. Je hebt het gevoel dat je steeds achter de feiten aanloopt. En het is alweer een tijd geleden dat je echt zin had om naar je werk te gaan. Je voelt stress en je productiviteit en innovatiekracht wordt steeds minder. Het is duidelijk, jij hebt behoefte aan werkgeluk. Met de leerlijn Werkgeluk krijg je weer plezier in je werk.

De leerlijn Werkgeluk bestaat uit 4 modules: Mindfulness, Met lekker eten gezond en fit blijven, Succesvol werken in een team en Experttips voor moeiteloos werken. Elke module is een puzzelstukje in die grote werkgelukpuzzel.

In de online cursus Mindfulness leer je bewuster en aandachtiger in het leven te staan. Je leert over de theorie en de voordelen van mindfulness en brengt die uiteraard ook in praktijk.

De cursus Met lekker eten gezond en fit blijven leert je over het belang van gezonde voeding. Je krijgt informatie over een gezond lichaamsgewicht, voedingsstoffen en vitaminen en mineralen.

Succesvol werken in een team gaat over teambuilding, groepsdynamiek en leiderschap. De training behandelt bouwstenen voor teams die succesvol willen opereren.

In Experttips voor moeiteloos werken krijg je 50 praktische tips voor stressvrij en slimmer werken. Denk aan: het organiseren van je werkomgeving, e-mailmanagement, planning en slim omgaan met je energie. 

Je kunt de 4 modules ook los van elkaar volgen.

PRAKTISCHE GEGEVENS EN AANMELDEN:

  • Kosten: gratis voor medewerkers uit de branche
  • Studieduur: In totaal neemt de leerlijn 16 uur in beslag. Hierin ben je baas over je eigen tijd.
  • Aanmelden: via de link.