News Created with Sketch. Geplaatst op:
03-09-2021
.

"Persoonlijke aandacht is essentieel voor mij”

Carlo Vos (31) is de stuwende kracht achter het jonge bedrijf Houtwijck Interieur in Gorinchem. Vanuit de HomeGroep ondersteunen Bart van der Heide en Andries Bakker hem waar nodig in de opbouw. In januari 2019 zijn zij ieder vanuit hun eigen kracht en expertise met veel enthousiasme en durf in het Houtwijck-avontuur gestapt. Inmiddels werken er 8 medewerkers bij hen.

Waar komt jouw liefde voor het interieurbouwvak vandaan?
“Mijn vader heeft een interieurbouwbedrijf dus van jongs af aan was ik al in de werkplaats te vinden. Ik heb veel ervaring en ik heb al heel veel mooie handgemaakte, maatwerkkeukens en -interieurs ingemeten, gemaakt en geplaatst. Dus ik ken de kneepjes van het vak. Daardoor kan ik vooruitzien, inschatten waar de knelpunten per project zich kunnen voordoen, daarop anticiperen om zo hoge kwaliteit te leveren.”

Waarom vind je dit vak zo mooi?
“Het geeft mij onwijs veel voldoening als we van ‘A tot Z’ alles zo regelen dat we uiteindelijk een heel tevreden klant hebben. Daarnaast is geen dag hetzelfde. Als je een dag mee zou lopen, zou je zien dat het voor mij soms ook verrassing is én dat er naast hard werken ook veel gezelligheid is. De dynamiek van werken als vliegende keep vind ik juist fijn. Alle projecten meet ik zelf in, maar ook de uiteindelijk oplevering doe ik zelf. Intussen ben ik betrokken bij het hele proces, zoals bij de calculatie, inkoop en planning en de facturatie. Als het nodig is, verleen ik service en ik stuur onze 8 medewerkers aan.”

Meer weten? Het complete interview lees je hier.