News Created with Sketch. Geplaatst op:
08-12-2021
.

Top-3 online cursussen november

Online trainingen uit onze catalogus zijn populair onder je collega’s. Om je te inspireren laten we je maandelijks zien welke trainingen het meest in trek zijn.

De populairste online trainingen van november zijn:

  1. Excel Basis. Een van de meest gebruikte programma’s ter wereld. Haal jij er alles al uit? 
  2. 21 dagen niet klagenEn nóg 33 experimenten voor een verfrissende blik op je werk en leven. Een verfrissend audioboek, lekker luisteren dus! Een bundeling van verhalen en praktische experimenten die je inspireren om anders naar je werk en leven te kijken.
  3. 3D tekeningen ontwerpen met SketchUpMake. In deze cursus leer je de belangrijkste gereedschappen en functies van SketchUp kennen. Aan het eind van de cursus ben je in staat om behoorlijk complexe en gedetailleerde 3D objecten en tekeningen te maken en dusdanig vorm te geven dat deze er visueel aantrekkelijk uitzien voor een presentatie of print.

 

De online cursussen vind je in onze catalogus op deze website. Je kunt kiezen uit meer dan 600 online trainingen, ruim 100 audioboeken, podcasts en testen. Er zijn ook leerlijnen gemaakt waarbij meerdere cursussen rond een thema zijn samengevoegd. De meeste cursussen zijn gratis voor medewerkers in de meubel en interieurbouw. Heb je hulp nodig bij jouw ontwikkelplan? Neem dan contact op met Jouw Toekomst Adviseur