News Created with Sketch. Geplaatst op:
.

Welkom op Schaven aan jouw toekomst

Welkom op de website Schaven aan jouw toekomst. Dit werknemersportaal biedt informatie over werk in de meubelindustrie en interieurbouw. Je vindt hier praktische tips en gratis online cursussen over de thema’s gezondheid, vakkennis, arbeidsomstandigheden en geldzaken.

Op 1 januari 2020 start ook de campagne Schaven aan jouw toekomst. Daarmee willen we alle medewerkers in de sector ervan bewust maken dat het belangrijk is gezond en goed geïnformeerd aan het werk te zijn en te blijven. De komende maanden ga je dus meer van ons horen. Via je werkgever verspreiden we materiaal waarmee we de verschillende thema’s onder de aandacht gaan brengen. Daarnaast organiseren we binnen de campagne een paar leuke prijsvragen.

Binnenkort presenteert het team met adviseurs zich op de website. Deze Jouw Toekomst Adviseurs ondersteunen je op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Als je daarmee aan de slag wilt of als je vragen hebt, kun je bij hen terecht. Ze zijn bereikbaar via info@schavenaanjouwtoekomst.nl en 023 -515 88 80.