Financieel Inzicht

Geldzaken kunnen je lelijk opbreken. Weet jij soms ook niet hoe je het einde van de maand moet halen? Ben je als de dood dat je wasmachine of koelkast het begeeft omdat je simpelweg geen geld hebt om een nieuwe te kopen? Leg je rekeningen en enveloppen van officiële instanties uit het zicht? Dan kun jij wel wat hulp gebruiken bij je financiële huishouding.

Gratis budgetcoach
Veel mensen met financiële problemen hebben de neiging weg te duiken. Hierdoor worden de problemen alleen maar groter. Er ontstaan schulden en het leven wordt alsmaar zwaarder. Route 1 van het Financieel Fitpakket van CNV Geldzorg helpt je inzicht krijgen in jouw financiële situatie. Een budgetcoach brengt samen met jou je huishoudboekje op orde. Samen bekijken jullie hoe je er financieel weer bovenop kunt komen. De e-learning Uitkomen met je inkomen ondersteunt de route Inzicht.

Meer informatie over het Financieel Fitpakket en de verschillende routes vind je op CNV Geldzorg.

Inzicht FF

Inschrijven: Je schrijft je in via de de site van CNV Geldzorg.

Let op: Dit pakket is gratis voor iedereen die werkt in de meubelindustrie en interieurbouw. CNV Geldzorg is onderdeel van CNV Zorgzaam. Binnen het programma Financieel Fit werken we uitsluitend met professionals op het gebied van financiën, zoals budgetcoaches. Alle informatie die je deelt met CNV Geldzorg blijft vertrouwelijk. Jouw financiën worden niet besproken met jouw werkgever.